Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:04 | November 22, 2012

  Surf ‘ N Turf

  1. Sista kvällen i Galicien gick vi ut och åt, då såg jag ut såhär / The last night in Galicia we went out to eat, and I looked like this.
  2. Jag och härliga Johan “taja” haha / Me and funny Johan “Taja” 3. MAT! Vi lagade 3 rättersmiddag varje kväll /FOOD! We made a three course dinner every evening. 4. Jag försöker få på mig min våtdräkt ( sjukt jobbigt och svårt!) / I’m trying to get my wetsuit on ( very difficult and hard!) 5. Skrattanfall av Erik / Big laughter from Erik 6. Här satt vi om kvällarna och hade vår middagar medans vi såg solen gå ner över havet / This is where we had our dinners every night while watching the sun go down over the ocean.

  Lite bilder från Galicien när jag var där och surfade med Surfakademin i slutet på sommaren :) FAN va roligt jag hade!
  Det ser ut som att det lutar åt att åka till Costa Rica med dom i början på nästa år…

  Some pictures from when I was in Galicia with surfakademin in the late summer :) OH I had such a great time!
  I think I’m going to Costa Rica with them in the beginning of next year..


  24 kommentarer  24 kommentarer om “Surf ‘ N Turf”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här