Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:29 | November 28, 2012

  Valley of Shadows part 2

  Yesterdays outfit/Pants from Gina Tricot ( old )/Sunnies from bibkok/Top from Zara/Jacket from H&M trend ( old) / shoes from weekday/Grey jacket from Romwe/Bag from topshop/
  Photo: Tam Thi

  Hann inte skriva något förut för jag fick skynda mig iväg på ett väldigt roligt möte! Jag har precis kommit innanför dörren och möttes av en superfin liten present utanför dörren. Med ballonger och grejer! Sånt livar upp en grå dag som denna. Nu ska jag vila ett tag ( fick världens kramp i magen påväg hem ) och sen ha en stor städ-dag! Dagens outfit kommer upp sen :)

  Didn’t write anything before because I had to hurry off to a very fun meeting! I have just come through the door and was greeted by a wondeful gift on the doorstep. With balloons and stuff! These things brightens up a gray day like this. Now I’ll rest for a while (I got a bad stomach cramps on my way home) and then have a big cleaning day! Today’s outfit comes up later :)


  39 kommentarer  39 kommentarer om “Valley of Shadows part 2”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här