Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:31 | November 29, 2012

  Last year

  Lite looks från förra November/December :) Gillar du de?
  Jag vet inte vad de är för fel, men de tar typ 2 timmar att endast ladda ner bilderna till min dator. Därför har inte dagens outfit kommit upp ännu – för de tar ÅR för min dator att få ner bilderna! Så ni får outfits från förra året sålänge :) Men jag lovar att en sneak peek kommer upp sen♥

  Some looks from last November / December :) Like it?
  I don’t know what’s wrong, but it takes almost 2 hours to only download the pictures to my PC. That’s why my outfit havent’ come up yet – forit take YEARS for my computer to get the pictures! So you get outfits from last year as long :) But I promise you a sneak peek will be up later ♥


  29 kommentarer  29 kommentarer om “Last year”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Gud vilken skillnad det är med vädret detta år.
   Men vilket sorts väder det ens är lyckas du ändå se så sjukt snygg ut (och CHIC såklart:)

   Älskar dig Angelica, önskar dig all lycka<3

   Reply
  • satan vad fint ditt hår var. finns nog ingen som passar så bra i page som du!
   puss på dig!

   Reply
  • Otroligt snygga outfits förra året också! :)<3

   Reply
  • Elsker stilen din!!

   Reply
  • Varför får du mig att vilja kapa av mitt hår igen!!! :)

   Reply
  • åh.
   så fin.
   gillar att allt outfits hade fungerat lika bra i år som förra.
   måste bara säga att jag tycker du har en av sveriges bästa bloggar (om inte den bästa!!) och att jag klickar in mig dagligen för du, din stil och ditt fotograferande är så inspirerande!

   Reply
  • Älskar verkligen allt!

   Reply
  • Åh så fint! Allt! Men dags att byta din profilbild kanske? ;)

   Reply
  • Åh, liker alle antrekkene veldig godt! Moro å se tilbake :-)

   Reply
  • It doesn’t matter, these inspire me just as much! Amazing :)

   Reply
  • Hello Angelica! I was wondering if you want post some gorgeous pictures of different kinds of prom hair styles? I’m going to prom next Friday and I don’t know how I want my hair to look like. I really hope you want!

   xoxo

   Reply
  • Vart har du köpt dina fyra kappor ifrån? Alla är så sjukt snygga!

   Reply
  • 1, 2 (dör för det) 4,6,7 sååå fin klädstil. Omg jävla snyggis

   Reply
  • Elsker stilen din! Du er så fantastisk flink til å kle deg! Veldig inspirerende :)

   Reply
  • I looooooooooove these looks!! Simple but so gorgerous and stylish!

   Reply
  • You look so nice with short hair Angelica !

   Reply
  • Har du iPhoto? Det är typ världshistoriens segaste bildprogram. Ett tips är att rensa upp & radera gamla bilder, då går det fortare :)

   Reply
  • Snyggt som alltid, spelar ingen roll om dom är från förra året man kan lätt klä sig så där i år igen. Det bästa som hänt höstmodet flera år i rad, är att det influeras av samma detaljer :).

   Reply
  • många många fina

   Reply
  • Alltid lika fin och alltid lika snygga outfits! Du har sån fantasi! Men du jag har en fråga som jag gärna skulle vilja ha svar på! jag är en ganska petit tjej och väldigt kort. Jag är fjorton år och är ca 151 cm lång (haha älskar att jag skrev 151 istället för att bara avrunda till 150) och jag älskar din quiltade jacka ifrån nelly! Men jag undrar vilken storlek jag ska ta för jag vill ju ha den lite småbaggy sådär, men är de små i storlekarna så att jag borde ta en small för att få rätta känslan eller bör jag ta en xsmall? Tack på förhand!

   Reply
  • Amazing looks!

   Reply
  • Number 1,2,4,7!!

   Reply
  • Din stil är helt gudomlig!

   Reply
  • Väldigt snygga bilder! :-)

   Reply
  • Var kommer den fina kappan med skinnärmar ifrån? :)

   Reply
  • SÅ mycket inspiration på en gång! Din stil är oslagbar!

   Reply
  • Nr 2 (pälsen), to die for!

   Reply
  • Hej Angelica!
   Jag undrar kort vart du köpt den långa svarta kappan på bilden längst ner till vänster från inlägget LAST YEAR. Väldigt svart, väldigt fin.

   Reply
  • riktigt jävla snygg stil!

   Reply