Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

21:31 | November 29, 2012

Last year

LOOK OF THE DAY

Lite looks från förra November/December :) Gillar du de?
Jag vet inte vad de är för fel, men de tar typ 2 timmar att endast ladda ner bilderna till min dator. Därför har inte dagens outfit kommit upp ännu – för de tar ÅR för min dator att få ner bilderna! Så ni får outfits från förra året sålänge :) Men jag lovar att en sneak peek kommer upp sen♥

Some looks from last November / December :) Like it?
I don’t know what’s wrong, but it takes almost 2 hours to only download the pictures to my PC. That’s why my outfit havent’ come up yet – forit take YEARS for my computer to get the pictures! So you get outfits from last year as long :) But I promise you a sneak peek will be up later ♥

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

29 Responses to “Last year”

 1. Julia on

  Gud vilken skillnad det är med vädret detta år.
  Men vilket sorts väder det ens är lyckas du ändå se så sjukt snygg ut (och CHIC såklart:)

  Älskar dig Angelica, önskar dig all lycka<3

  Reply
 2. ell on

  åh.
  så fin.
  gillar att allt outfits hade fungerat lika bra i år som förra.
  måste bara säga att jag tycker du har en av sveriges bästa bloggar (om inte den bästa!!) och att jag klickar in mig dagligen för du, din stil och ditt fotograferande är så inspirerande!

  Reply
 3. Anonym on

  Hello Angelica! I was wondering if you want post some gorgeous pictures of different kinds of prom hair styles? I’m going to prom next Friday and I don’t know how I want my hair to look like. I really hope you want!

  xoxo

  Reply
 4. sophia on

  Snyggt som alltid, spelar ingen roll om dom är från förra året man kan lätt klä sig så där i år igen. Det bästa som hänt höstmodet flera år i rad, är att det influeras av samma detaljer :).

  Reply
 5. Charlie on

  Alltid lika fin och alltid lika snygga outfits! Du har sån fantasi! Men du jag har en fråga som jag gärna skulle vilja ha svar på! jag är en ganska petit tjej och väldigt kort. Jag är fjorton år och är ca 151 cm lång (haha älskar att jag skrev 151 istället för att bara avrunda till 150) och jag älskar din quiltade jacka ifrån nelly! Men jag undrar vilken storlek jag ska ta för jag vill ju ha den lite småbaggy sådär, men är de små i storlekarna så att jag borde ta en small för att få rätta känslan eller bör jag ta en xsmall? Tack på förhand!

  Reply
 6. Petra Persdóttir on

  Hej Angelica!
  Jag undrar kort vart du köpt den långa svarta kappan på bilden längst ner till vänster från inlägget LAST YEAR. Väldigt svart, väldigt fin.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.