Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

12:14 | November 30, 2012

colorful snow

LOOK OF THE DAY


Sneak Peek on yesterdays outfit
Photo: Tam Thi

Ni ska få hela outfiten senare idag :) Samt även dagens outfit! Igårkväll var en riktigt trevlig kväll måste jag säga. Petra och Caroline hade ett litet event på Topshop vid Sergelstorg. Vi blev bjudna på hotshots, ett härligt presentkort ( som jag köpte ett par skor för som ni ska få se idag! ) och härligt mingel med trevligt folk. Jag älskar ju Topshop med!
Nu ska jag springa och möta upp Tam Thi. Hörs sen!

You will get the whole outfit later today :) And although today’s outfit aswell! Last night was a really nice evening, I must say. Petra and Caroline had a small event at Topshop in Sergelstorg. We where invited to hotshots , a lovely gift (I bought a pair of shoes that you will see today!) And delightfully mingle with nice people. I love Topshop!
Now I’ll run and meet up with Tam Thi. Talk to you later!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

40 Responses to “colorful snow”

 1. Victoria on

  Men åh va kul att hitta din blogg Angelica! Vi lekte ju en hel del när vi var små, har sjukt roliga minnen av dig faktiskt..bl.a nån gån på fritids då vi skulle måla på t-shirts och du gjorde en där det stod “spajs göls” hahaha , himla fint!
  Hälsa mor din om hon minns mig:)
  Kram Victoria

  Reply
  • angelicablick on

   SVAR: Ja vad roligt att du hitta hit! Ja, men de kommer jag ihåg mycket väl :) haha! Du och jag hängde ju massor som små! Hur mår Mammsen? Jag har varit nere på Misoui och kikat ett par gångeroch hälsat på mor din med Åsa :) Klart hon minns! Jag ska hälsa till henne från dig! KRAM

   Reply
   • victoria on

    Ja det gjorde vi ju faktiskt :)
    Jaha va kul! själv har jag inte vart där på år! haha… men börjar väl bli dags att åka upp snart kanske :) Det är bara bra med mammsen, tack
    ha en fin helg! kram

    Reply
 2. Annica on

  Hej! Jag är 23 år gammal och har aldrig skrivit en kommentar på någon blogg, men måste bara säga att du är fruktansvärt vacker! Av alla bloggar som finns så har du den mest fantastiska, kreativa, roliga, och inspirerande. Du kommer verkligen ha en ljus framtid och det verkar du vara väl värd. Hoppas du läser dina kommentarer och tar åt dig, så får jag tacka för mig:)

  Reply
 3. Maja on

  Hejsan otroligt fina du! Din blogg e B to the ÄST! MEN jag undrar.. Trivs du bra där uppe i sthlm eller saknar du linköpng ?? jag själv funderar på att flytta men e lite hemma kär “borta bra med hemma bäst” Kändes de toppen för dig direkt elller tog de några månader innan du verkligen kände dig hemma där uppe helt och håller om du nu gör de än ?:) Ha det toppen bruden!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.