Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

16:49 | November 30, 2012

I fly high, like balloons in the sky.

LOOK OF THE DAY

Yesterdays outfit/ Jacket from H&M ( Design Awards ) /Pants from H&M trend/Shoes from have2have/Top is old/
Photo: Tam Thi

Det var sjukt kul att ta dessa bilder – men fyfan så kallt.. Vi båda höll på att DÖ typ. Haha!
Men jag gillar bilderna skarpt! Idag är det Fredag och jäklar så skönt det är.. Jag vet ännu inte hur jag ska spendera min kväll men det återstår att se. Morgondagen blir mer fartfylld! Jag har lovat mig själv att gå upp för att se julkalendern  ( MYSTERIET PÅ GREVEHOLM!).. antingen så är det svinbra och en succé, annars så blir det en totalflopp och gör att hela min barndom blir förstörd .. Nej nu överdrev jag! Men ändå. Känner ni inte lite så med? Mysteriet på Greveholms julkalender har ju genom tiderna varit BÄST! Om det blir dåligt i år så förstör dom ju hela skiten, haha … Vi får hålla tummarna på att de är asbra!

It was very fun to take these photos – but so fucking cold .. We both were about to DIE. Haha!
But I like the images alot! Today it’s Friday and it feels so damn good .. I still don’t know how I’m going to spend my evening but i’ll see. Tomorrow will be more action-packed! I’ve promised myself to go up to see the Christmas calendar (MYSTERY IN GREVE HOLM!) .. either it’s going to be awesome and a success otherwise it will be a total flop and make my whole childhood destroyed .. No, now I’m exaggerating! But still. Don’t you agree? Mystery of Greve Holm Advent Calendar’ve been through the ages the BEST one! If it gets bad this year, they will destroy the whole thing about it, haha ​​… We’ll keep our fingers crossed that it’s awesome!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

80 Responses to “I fly high, like balloons in the sky.”

 1. Isabelle on

  eller huuuuur???? jag älskar greveholm men jag är osäker på den här nya, när jag kollat på intervjuer med barnen känns det bara… fel? (ja, jag har kollat bakom kulisserna och intervjuer;P haha)

  Reply
 2. Fridah on

  För det första; otroligt vackra bilder!! Gillar särskilt närbilderna, hur fina som helst!
  För det andra; Förstår inte hur jag inte kan komma ihåg Mysteriet på Greveholm (!?), då samtliga av mina kompisar har blivit galna när jag säger att jag inte kommer ihåg denna julkalender, haha. Ska också ställa klockan imorn för att se den, och för mig kanske det bara är bra då jag inte har nåt att jämföra med;) Kram!

  Reply
 3. lisa on

  you´re so damn beautiful! love those photos too. always when I look at all those amazing photos on your blog I get so inspired! just wanted to thank you for that!

  Reply
 4. Jennifeeeer on

  Åh vilka underbara bilder. Du är så himla fin kvinna! Måste bara berömma dig och din blogg, för den är riktigt bra och jag verkligen älskar alla vackra bilder du fyller den med.

  Reply
 5. Sara on

  Håller verkligeb med dig med greveholm! Om dom förstör greveholm blir jag så jäkla sur haha.. Ursnygga bilder förresten! Fantastiska! Och outfiten var sjukt snygg som vanligt, älskar verkligen kappan!

  Reply
 6. Karoline Strømnes on

  Leser bloggen din hver dag, men tar meg aldri tid til å kommentere. Disse bildene og antrekket var så utrolig fantastiske at det var verdt å fortelle. Selv om du alltid har ekstremt inspirerende antrekk!

  Reply
  • angelicablick on

   Svar: Ja alltså, jag gör liksom ingenting. Dom är helt naturliga här , förutom ett vanlig cerat som finns på apoteket.. Kram

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.