Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:49 | November 30, 2012

  I fly high, like balloons in the sky.

  Yesterdays outfit/ Jacket from H&M ( Design Awards ) /Pants from H&M trend/Shoes from have2have/Top is old/
  Photo: Tam Thi

  Det var sjukt kul att ta dessa bilder – men fyfan så kallt.. Vi båda höll på att DÖ typ. Haha!
  Men jag gillar bilderna skarpt! Idag är det Fredag och jäklar så skönt det är.. Jag vet ännu inte hur jag ska spendera min kväll men det återstår att se. Morgondagen blir mer fartfylld! Jag har lovat mig själv att gå upp för att se julkalendern  ( MYSTERIET PÅ GREVEHOLM!).. antingen så är det svinbra och en succé, annars så blir det en totalflopp och gör att hela min barndom blir förstörd .. Nej nu överdrev jag! Men ändå. Känner ni inte lite så med? Mysteriet på Greveholms julkalender har ju genom tiderna varit BÄST! Om det blir dåligt i år så förstör dom ju hela skiten, haha … Vi får hålla tummarna på att de är asbra!

  It was very fun to take these photos – but so fucking cold .. We both were about to DIE. Haha!
  But I like the images alot! Today it’s Friday and it feels so damn good .. I still don’t know how I’m going to spend my evening but i’ll see. Tomorrow will be more action-packed! I’ve promised myself to go up to see the Christmas calendar (MYSTERY IN GREVE HOLM!) .. either it’s going to be awesome and a success otherwise it will be a total flop and make my whole childhood destroyed .. No, now I’m exaggerating! But still. Don’t you agree? Mystery of Greve Holm Advent Calendar’ve been through the ages the BEST one! If it gets bad this year, they will destroy the whole thing about it, haha ​​… We’ll keep our fingers crossed that it’s awesome!


  80 kommentarer  80 kommentarer om “I fly high, like balloons in the sky.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här