Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:25 | December 1, 2012

  Red, red


  Lip pencil, Make Up Store “Russian”

  Jag får ofta frågan ” Vad är det för läppstift du har?” när jag har röda eller mörkröda läppar! Och sanningen är den att det inte alls är lipstift – utan läppenna som jag målar hela läpparna med. Det sitter verkligen som berget! Favoriten som jag oftast använder mig av är MUS läppenna “Russian”. Perfekt färg!

  I often get the question “Wich lipstick is that?”  when I have red or dark red lips! And the truth is that it’s not at all lipstick  – It’s a lip pencil that I use. It lasts so long ! The favorite that I usually use is MUS lip pencil “Russian”. Perfect color!


  29 kommentarer  29 kommentarer om “Red, red”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här