Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:33 | December 3, 2012

  Purple winter

  Sneak Peek

  Är lite stressad just nu. Ingrid och jag ska iväg på World Aids Galan ikväll för att stödja kampen mot HIV/Aids, och jag har endast någon timma på mig att bli klä på mig.. Samtidigt som jag har ett förråd som är HELT upp och nervänt efter att ha haft inbrott i källaren. Känns jättekul och jättetryggt, inte. Jag mår  lite dåligt över att det hänt och det känns inte skitroligt att någon rotat bland mina saker – även fast de mesta var gamla kläder osv. Imorgon ska jag plocka iordning allt och be till Gud att inget blivit stulet..

  I’m a little stressed right now. Ingrid and I are going to the World Aids Gala tonight to support those who fight against HIV/aids, and I only have an hour to get dressed .. While I have a storage that is TOTALLY upturned after having broken into. Feels soo FUNNY and safe, not. I feel a bit bad that it happened and it’s not so funny that someone have rooted among my things – even though they were mostly old clothes, etc.. Tomorrow I’ll clean up everything and pray to God that nothing has gotten stolen ..


  22 kommentarer  22 kommentarer om “Purple winter”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här