Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 00:36 | December 4, 2012

  Blue as a bird


  Me tonight

  Galan vad superbra och fint uppstyrd! Direkt efter så stack jag och Ingrid till Boqerian ( som i vanlig ordning! ) och hade en mysig middag. Nu har jag precis kommit hem och krashlandat i sängen.. Vill vira in mig i femtio filtar typ.. DET ÄR SÅ SJUKT KALLT UTE!!

  The Gala was nice and well done! After that , Ingrid and I went to Boqerian ( like usuall! ) and had a cozy dinner. I just got home and I’ve just crashed into bed.. I just want to wrap myself in fifthy blankets.. IT’S SOOO COLD OUTSIDE!!


  13 kommentarer  13 kommentarer om “Blue as a bird”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här