Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:25 | December 4, 2012

  Bluebird

  My blue dress from last night

  Några av er frågade om min klänning som jag hade på mig igår. Jag köpte den second hand för över ett år sedan :) Bar den i Miami förra året och har inte använt den sen dess. Men den är mycket fin enligt mig! Jag har svårt för kornblått och gillar inte den färgen så värst, men denna tyckte jag var så fin.

  Some of you asked me about my dress from last night. I bought it Second hand for ver a year ago :) I wore it in Miami last year and I haven’t used it sience. But I think it’s so nice! I usually don’t really like this blue color, but I looove it on this dress.


  18 kommentarer  18 kommentarer om “Bluebird”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här