Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 23:28 | December 4, 2012

  colorful flowers

  Och med denna bild så säger jag Godnatt :) Hade tagit dagens outfit åt er med Tam Thi.. men nää, det såg inget vidare roligt ut idag när jag klätt på mig med 40 olika lager av kläder. Men imorgon! Då ska jag fixa dagens outfit åt er samt även besöka frisören.. SPÄNNANDE! Sov gott finisar så hörs vi imorgon♥

  And with this picture I say goodnight :) I had taken todays outfit pictures for you with Tam Thi .. but noo, it looked no further good today when I got dressed in 40 layers of clothing. But tomorrow! Then I will fix today’s outfit for you and also visit the hairdresser .. EXCITING! Sleep well sweethearts, I will speak with you tomorrow ♥


  11 kommentarer  11 kommentarer om “colorful flowers”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här