Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:53 | December 6, 2012

  Dresses : Orders


  1 Pencil dress, HERE 2. Sequin Cowl dress, HERE 3. Oh my love dress, HERE

  Jag som annars verkligen INTE är en klänningstjej har gått och beställt dessa tre fina klänningar ( plus även denna kjol! ). Vad hände?! Dom var alldeles för fina för att inte beställa helt enkelt! Jag ser framför mig exakt hur jag ska matcha dom. Den gröna i mitten ska jag ha på mig på Nyår! Den är helt fantastisk i ryggen!

  I usually don’t wear or like dresses, but I have just ordered these three wonderful peices ( plus this skirt! ). What happend?! They were simply to amazing to not order! I now exactly how to match them. I’m going to wear the green one in the middle on New Year’s! The back is so amazing!


  26 kommentarer  26 kommentarer om “Dresses : Orders”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här