Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:18 | December 8, 2012

  Think Pink!

  Todays outfit/Sweater from Issue 1.3, HERE/Sunnies from Lindex/Shoes from Topshop/Skirt from Cubus/Jacket from Gina tricot/Hat from Carlings/Fake fur scarf from H&M/Bag from Diane Von Furstenberg, HERE /

  Rosa och svart fick det bli idag :) och här är även den andra väskan jag pratade om som jag köpt HÄR ! Jag föll som en fura när jag såg den och var bara tvungen att ha den! Så fin färg, modell och en liten “tassel” som gulliga Maria Montazami brukar säga. Jag längtar tills jag kan använda den i sommar till en brunbränd kropp – tillsammans med en fin, ljusbeige klänning.

  I’m wearing pink and black today :) And this is the other bag that I was talking about that I’ve bought HERE ! I fell inlove with it when I saw it and I just had to have it! Such a beautiful color, model and the “tassel” that sweet Maria Montazami use to say. I’m longing for the summer, when I can use it with a light beige dress an have a tanned body.

   


  25 kommentarer  25 kommentarer om “Think Pink!”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här