Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:56 | December 10, 2012

  DVF


  A closer look at my new bag, from Diane Von Furstenberg/Monnier Freres

  En närmare kik på min nya väska :) Jag är väldigt, väldigt förtjust i den! Som jag sa tidigare så älskar jag detaljerna på den, färgen, storleken – allt. Finns i svart och gult med och funderar på den svarta nu med.. men det blir isånnafall lite längre fram!

  A closer look on my new bag :) I like it alot! As I told you earlier, I really love the details on it, the color, the seize – everything. It comes in black and yellow aswell and I’m thinking about one in black also.. But it will be in the future!


  22 kommentarer  22 kommentarer om “DVF”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här