Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 23:40 | December 11, 2012

  Good night & the winner

  PUH! Direkt efter att jag hoppade av tåget från Linköping till Stockholm så åkte jag hem, slängde av mig grejerna och stack till gymmet. Simon är så jäkla grym ! Nu sitter jag här i min soffa, helt utslagen och dricker en kopp te – Jag ska snart krypa ner och sova!
  Imorgon ska jag bjuda på ett “Day &  Night” – inlägg och dagens outfit osv :) WOOP!

  Och JA, jag har nu utsett vinnaren från Asos tävlingen ! Jag bad en vän att säga ett nummer mellan 1 – 1385 ( jag räknade med alla tillslut ändå!) och då föll det på nummer 3 :) Det kändes mest rättvist eftersom ni ALLA egentligen är värda att vinna! ( Jag satt i X antal timmar och läste självklart igenom alla bidrag – Jag hade jättesvårt att välja eftersom jag anser att alla som deltog gjorde ett superbra jobb. Därför valde jag att välja på detta sätt) Så stort GRATTIS Frida! Jag har mailat dig.

  PHEW! Right after I jumped off the train from Linkoping to Stockholm, I went home, threw off my stuff and went to the gym. Simon is so damn awesome! Now I’m sitting here on my couch, completely knocked out and drinking a cup of tea – I am about to curl up and sleep soon!
  Tomorrow I’ll post a “Day & Night” post and today’s outfit, etc. :) WOOP!

  And YES, I have now selected the winner from the Asos competition! I asked a friend to say a number between 1 – 1385 (I counted all eventually anyway!) And then it fell on number 3 :) It felt like the most fair because you ALL really deserve to win! ( And yes, ofc I read all of your contributions – and I had a really tough time to deside who should win, cause you all were so good! So that’s why I choosed to do it this way). So CONGRATULATIONS Frida! I have e-mailed you.


  46 kommentarer  46 kommentarer om “Good night & the winner”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åh lyckliga henne!
   Sovgott! KRAM

   Reply
  • Svar: Ja, jag hoppas hon blir glad :) Tack för att du deltog fina du! Bättre lycka nästa gång finis! Detsamma, KRAM PÅ DIG!

   Reply
  • Fyfan vad dåligt. Du lovade att UTSE en vinnare inte LOTTA UT en vinnare.. lönt att man la ner tid och möda på denna värdelösa tävling. blä.

   Reply
  • Svar: Jag tycker att det är fruktansvärt tråkigt att det finns så dåliga förlorare, som inte kan vara glada för den tjejen som faktist vann! Jag har suttit i X antal timmar och försökt få fram en vinnare, men precis som jag skrev så tycker jag genuint att ALLA är värda att vinna, för alla bidrag till tävlingen är TOPPEN! Därav tyckte jag att detta var det mest rättvisa sättet att dra en vinnare – vilket det är! Nej fy, vad tråkigt jag tycker de är när folk inte kan vara glada för andras skull!

   Reply
  • jag är ingen dålig förlorare. men ett pris på 5000 tycker jag att en person som lagt ner lite tid och möda förtjänar, inte någon som bara klickat in på asos och tagit första bästa.. skitkul för tjejen trist för dem som kanske förtjänade det mer =) ps. snygga Ulrikke Lund-fräknar du har :) vilken penna använder du? kram

   Reply
  • Svar: Fast vem säger att hon inte gjort de ? :) Jag kollade igenom hennes val och hennes klänning hon valt + styling var skitsnyggt! Så bara för att hon blev vald så behöver det ju inte betyda att hon ” inte var värd det” :) eller hur? Så nää, ingen förtjänade det mer än vad någon annan gjorde – precis som jag skrivit innan. Ps. Tack! Jag får egna fräknar på våren/försommaren när solen kikar fram men under vinteråret och när jag blir riktigt brun så syns dom inte. Jag har bara använt en vanlig ögonbrynspenna. Kram!

   Reply
  • Så moro for vinneren da, gratulerer til henne! God natt, Angelica! :-)

   Reply
  • grattis till frida! jag vill inte verka som en dålig förlorare, men trodde inte slumpen skulle avgöra, trodde den med bäst styling skulle vinna, det va väl det som va hela grejen? känns rätt orättvist,och att alla bidrag va toppen, kan jag inte hålla med om, med tanke på att många bara skrev simpla grejer som “hade matchat den med silver örhängen” och that’s it, ja menar om det ska vara en styling tävlig så ska det väl vara en styling tävling? om dina läsare tar sin tid med att skriva massa, då tycker jag att du åtminstone borde läst igenom dem istället för “pallar inte riktigt, säg ett nummer mellan 1 och 1385 , menar , hade ju varit roligt om du hade skrivit “detta är vinnaren hon vann för hon hade stylat den grymt, såhär hade hon stylat den” så hade man fått se ju! ajja, grattis till frida :)

   Reply
  • Svar: Slumpen fick i detta fall avgöra just för att jag tycker att det personligen är svårt att utse en vinnare bland över tusen människor – Alla har ju en EGEN stil, och vad dom anser som fint ( sen delar ju inte alla samma tycke och alla har inte smma stil såklart ) därför så finner ju alla som valt sina plagg, att det är DERAS styling som är bäst! Det har absolut inte med lathet att göra från min sida, utan för att det skulle bli så rättvist som möjligt! Jag har heller aldrig skrivit och påstått att det är en stylingtävling eller att ” den med bäst / finast styling ( enligt mig! ) vinner ” – det har jag ju faktist inte :) Jag hade absolut kunnat skriva ” välj endast ut en klänning som ni önskar” , men valde att som tävlingsregel att låta er bara berätta hur ni själva hade valt att styla klänningen. Men någon fråga om att allt gick ut på att det var en sylingtävling, det har jag aldrig skrivit :) Jag hoppas du förstår hur jag menar! Tills nästa gång jag har en tävling så jag vara mer tydlig så det inte blir mer missförstånd. Kram på dig!

   Reply
  • wow lucky girl! i bet she has a big smile on her face! you are doing a great job with the blog! hugs :)

   Reply
  • SNYGG!!!

   Reply
  • “Allt ni behöver göra är att gå in HÄR eller klicka på bilden ovan och länka till en klänning som du velat bära på Nyårsafton i kommentarsfältet på detta inlägg, samt berätta hur du hade tänkt att styla den (Håll det kort ) !”
   Hm, om stylingen inte var viktig, hade du istället kunnat skriva “och om ni vill så kan ni berätta hur ni hade stylat den, men inget måste” med tanke på att ALLA skrev om hur dem hade stylat den, så antar jag att det inte bara var jag som missförstådde, Och du skrev att du valde stylingen som en tävlingsregel, men varför? vad är poängen om du ändå inte tänkte gå igenom dem, Och om man tänker buisness mässigt, eftersom du då ska representera asos, och promotar dem i din blogg, och är (vad jag antar) utvald av asos, så genom att ha en tävling om deras hemsida och göra en sådan här tabbe, så får det ju inte bara dig att se dålig ut, utan Asos också, så till nästa gång tänk på det :)

   Reply
  • Svar: Precis, då har jag ju aldrig sagt att ” detta är en stylingtävling – Den med BÄST styling vinner!” .. Så där tycker jag att du missförstått. Men absolut – tills nästa gång ska jag vara mer noga med att påpeka VAD som gäller. Alla som deltagit har gjort exakt lika mycket arbete kring sitt bidrag eftersom alla berättat hur dom skulle stylat den, så därför förstår jag inte varför Frida skulle vara mindre värd att vinna – bara för att hon blev lyckligt vald på det sättet hon blev vald på! Dessutom har du inte läst igenom det jag skrivit – ” Jag har suttit i X antal timmar och kollat igenom bidragen” så tittat på alla bidrag har jag visst gjort. Jag tycker du är orättvis som skriver som du gör både om mig, Asos och Frida. Var glada för varann istället! Nästa gång är det kanske din tur att vinna – och tills nästa gång ska jag vara med klar i mitt skrivande när det kommer en tävling! Kram

   Reply
  • Bra där! Framstår faktiskt som väldigt oseriöst och nonchalant med sättet som du skriver på. Och nej, alla har inte lagt ner lika mycket tid och nej alla har inte varit lika duktiga, så det märks att du inte har tittat igenom alla bidragen för om du hade lagt ner energi och tid på det tror jag knappast att du hade “lottat” ut en vinnare.. Och det är ingen som pekar ut Frida, vi pekar ut att du har gjort fel och beter dig ganska amatörmässigt..

   Reply
  • Men va fan livet är väl inte alltid rättvis. Sluta skriva massa sk’t. Ursäkta men vad vet du om hur andra lagt sin tid? Dem kanske lagt lite mer tid eller mindre än andra, va fan dem stylar väl hur dem vill eller? Förlåt, men du är inte den enda som är arg för inte vunnit. Men fan, Angelica kan väl inte göra så att alla vinner heller. Även fast man önskat.

   Hört eller? Jordens undergång imorgon :O(skojar men det står så på aftonbladet) :( va glada för varann istället :)
   Puss å kram

   Reply
  • FY för vilka dåliga förlorare det finns! Kom igen tjejer.. det är ett presenkort vi pratar om här! Var glad för Fridas skull istället för att sitta och göra en big deal av en sån liten grej som detta. Jag håller faktist med Angelica, för hon har ju aldrig skrivit att det är en stylingtävling.. Samtidigt så förstår jag att man som läsare kanske missförstår när det stod att man skulle styla den. Men nae, Angelica har inte gjort något fel här, i allafall inte enligt mig ( jag tävlade också om presentkortet för er som undrar! men inte fan sitter jag här och rasar över att jag inte vann ). Släpp det surisar och kom igen nästa gång istället och tävla! Tack för mig! Ps. Keep up the good work Angie!

   Reply
  • 1. GRATTIS till Frida.
   2. Jag blir faktiskt besviken. La över 1 h för att hitta och länka till accessoarer som skulle passa den styling jag hade in mind. Helt i onödan. Så otroligt tråkigt att du sätter det som ett krav i tävlingen att beskriva hur man stylar, och sen bara slumpar du? Det kan du väl själv inte ens vara nöjd med? “Alla har ju en EGEN stil, och vad dom anser som fint (…) därför så finner ju alla som valt sina plagg, att det är DERAS styling som är bäst!”. Men. Så kan du ju inte resonera, varför satte du det ens som en tävlingsregel då? Det vore ju jättekonstigt om alla skulle resonera så kring tävlingar, det är ju därför man ofta använder sig av motiveringar i större tävlingar, för att kunna utse en vinnare som faktiskt tänkt till (inte menat att vinnaren inte har det, men du själv bekräftar ju att du inte alls brytt dig om huruvida stylingen stack ut/var egen/whatev som är ett vinnande koncept).
   DET ÄR VÄL KLART att alla finner sina bidrag som vinnare, annars skulle man ju inte delta, det är ju upp till DIG att avgöra detta.
   Självklart kan du (som har en fantastisk unik smak i styling) utse en person som DU tycker stylar det bra. Och dessutom skulle du ju då kunna bedöma efter hur unikt/eget det är, utan att det är just din stil eller trendigt för den delen.
   Sen att alla bidrag skulle vara one of a kind är väl inget du ens själv tror på? Jag kollade igenom bidragen och såg lite mönster, exempelvis gav sökorden “stram knut”, “donut”, “enkelt”, “röda läppar” alla över 100 träffar. Just sayin’.
   Till nästa gång bör du fundera på att möjligtvis vara mer proffsig och framförallt konsekvent.
   Ta hand om dig och lycka till med framtida samarbeten.

   Reply
  • Men igen, eftersom ALLA beskrev hur dem hade stylat den så är det nog inte bara jag som missförstod, eller hur? Speciellt när jag ser att andra har skrivit liknande som jag i kommentarsfältet. Och sen att “alla har gjort lika mkt arbete kring sitt bidrag” nej, som jag skrev innan, så fanns det väldigt många som skrev “hade matchat med ett par guldiga örhängen, svarta klackar, och andra mer avancerat och spännande, jag har inte skrivit något om Frida, hon kanske hade grym styling i dunno, men det är skitsamma, för stylingen hade ingenting med tävlingen att göra, vilket du “verkligen förmedlade bra” Och bara för att jag ger min åsikt om hur tävlingen har gjorts,betyder det inte att jag inte kan vara glad för andras skull, klart jag kan, det har ingenting med saken att göra. Och sen har jag inte skrivit något orättvist om dig eller asos, inget taskigt eller osant, Utan det är ren fakta, tyvärr så funkar det så, du gör en tabbe som represetant, och det går ut över företaget också, Först när jag läste ditt inlägg blev jag irriterad, men sen så blev jag bara mer irriterad när jag läste någons kommentar om “hur skit tävlingen var och att det var orättvist” och hur du då svarade genom att skriva massa om “hur tråkigt det är med dåliga förlorare” vilket har inget med saken att göra, x

   Reply
  • Åååh snyft :( Även fast chansen att just jag skulle vinna var bajs liten så blir jag fortfarande lite lite ledsen nu haha… Fast grattis till Frida! Gud vad kul för henne!

   Reply
  • Måste vara jobbigt att vara bloggare, så mycket att göra så många att träffa.. Jag studerar heltid på universitet och hade skött den här tävlingen så mycket bättre än vad du gjort, men som sagt, ni har så mycket att göra..
   Och ps. Vi som LÄSER inom ämnet journalistik och media får inte hälften så mycket möjligheter och jobb som ni “bloggare” får ute i mediavärlden, men då kan ni åtminstone skriva korrekt utan särskrivning och allt vad det heter..

   Reply
  • och en sista grej, sen är jag klar , promise!
   Att du skrev “Alla har ju en EGEN stil, och vad dom anser som fint ( sen delar ju inte alla samma tycke och alla har inte samma stil såklart ) därför så finner ju alla som valt sina plagg, att det är DERAS styling som är bäst!” yes alla finner sin styling bäst, men samtidigt så finns det ju ett skäl till att din blogg är så stor, för att dina läsare tycker att du representerar “snygg stil” vi tror ju på ditt omdöme! så klart om du hade valt en vinnare efter stylingen, visst hade det funnits bittra människor då också, men om du hade beskrivit varför denna person hade vunnit typ “tyckte de va så grymt att hon valde dessa skorna, till denna klänningen och den jackan, grym färg kombo!” så hade ju folk förstått varför, för vi tror ju på dig och ditt omdöme om trender och mode det är ju därför vi läser din blogg!. x

   Reply
  • Kort och gott, grattis till Frida! Hoppas du hittar massa fint på asos!!! :)

   Reply
  • Stort grattis till Frida!

   Måste faktikt också stämma in i klagokören. Riktigt dåligt skött tävling, tyvärr. Uppenbarligen framgick det inte att det hela var ett lotteri som dessutom avgjordes av en kompis och inte av en slumpgenerator (googla).
   Många har ansträngt sig för att styla klänningen, och det hade inte kännts som waste of time om det faktiskt hade varit ett bedömningskriterie, oavsett vem som vann.
   Och vadå “kan inte välja”. Det är en fruktansvärt dålig ursäkt.
   Hade den här tävlingen gått till som alla förväntat sig så hade jag knappast varit sur nu, men tyvärr, det här var inte ok.
   Nästa gång: Gör om, gör rätt!

   Reply
  • Grattis till henne! :)

   Reply
  • 1) “Tävlingen avslutas den 7:e Dec kl 18.00”.

   2) “TÄVLINGEN AVSLUTAD! / CONTEST CLOSED!
   (Bidrag som kommit in / kommer in efter kl 18.00 kommer tyvärr inte räknas med – Contributions received / received after 18.00 will unfortunately not be counted )”.

   3) “Jag bad en vän att säga ett nummer mellan 1 – 1385 ( jag räknade med alla tillslut ändå!)”.

   Kom igen bruden? Rättvisa?

   Reply
  • Va synd att folk klagar på dig, fina du!
   Jag la också ner väldigt lång tid för att hitta den perfekta klänningen och satt och såg framför mig hur jag skulle se ut, men det gjorde ju självklart alla? Alla vill väl ha 5000 kr på asos? Grattis till vinnaren! Självklart är alla utom hon besvikna, men varför klaga på Angelica?

   Du är bäst! Och jag håller bara tummarna på fler guldtävlingar som denna :)

   Reply
  • Grattis till Frida! :D Jag tycker att du gjorde rätt, kommer alltid finnas människor som inte kan ta detta. Men det är ju så himla svårt att välja en vinnare för som du säger så är alla värdiga vinnare! Jag brukade ha samma problem i min blogg när jag hade tävlingar, så himla jobbigt! :( MEN det var inte det jag skulle skriva egentligen men det blev så efter jag läste de tråkiga kommentarerna som ramlat in.

   Jag undrar vart linnet kommer ifrån på bilderna? Ser så himla fint ut!

   Kram

   Reply
  • Svar; Kul med en som hurrar för vinnaren :) Bra med positiv energi! Jag förstår att vissa kanske inte förstår vad det är jag menar när jag valde att välja som jag gjorde – men du förstår hur jag menade :)
   Jag menar bara väl, och jag uppskattar alla läsare lika mycket! Tycker det är tråkigt när folk inte kan förstå det. Men men, jag är väldigt glad för Fridas skull :) De tråkiga kommentarerna skakar jag av mig, för jag hade aldrig med syfte att göra någon irriterad/besviken eller upprörd. Linnet är en bustier/BH från Gina Tricot :) Kram!

   Reply
  • Gorgeous photos !

   http://www.universeandyou.com.br

   xoxo from Japan

   Reply
  • Sjukt snygg bild!

   Kika gärna in på min blogg

   Reply
  • Stort grattis till vinnaren, tror alla är lite avundsjuka på henne;)

   Tycker det är dumt att klaga på valet av vinnare. Det är ju så otroligt grymt att Angelica gör en sån här tävling! Alla deltagare hade ju en chans att vinna. Lite uppskattning!!

   Reply
  • så otroligt snygg är du! lir förvånad varje gång. hahah kan du inte dela med dig av lite skönhet? :O ;)

   Reply
  • jag heter Frida, men jag har inte fått något mail ): haha otur. men grattis till den andra Frida isåfall då :D hoppas på fler roliga tävlingar framöver! xx

   Reply
  • Förstår inte riktigt problemet med folk, man blir så jäkla arg. Nästa gång behöver ni väl inte vara med om ni tycker att Angelica har skött det här orättvist. Skulle det vara just DU som vann så skulle du inte klaga va? Så ta er i kragen och var glada att vi ens har fått en sådan underbar chans av Angelica. Anordna en tävling ni också och få in över 1000 bidrag, så ska ni se hur svårt det egentligen är.
   Och du Angelica, du gjorde mer än rätt, följ alltid ditt hjärta och gör det som känns rätt för DIG.

   Reply
  • Nästa gång kan du väl iaf va smart nog att dra en vit lögn och säga att du valt ut en vinnare. Tävlingsmänniskor, vilket inte är lika med dåliga förlorare, vill ha en “fair game” och det är inte lottning!! Det finns inget du kan säga emot detta, “alla är vinnare” är svaret man tar till på dagis. Benämner man det tävling så utser man en vinnare med en kort motivering varför, då hade alla varit nöjda och glada för då “förlorade” man schysst.

   Reply
  • Big like på den!

   Reply
  • BIG like på den

   Reply
  • WORD UP sistah!

   Reply
  • Grattis till henne! :-)

   Reply
  • snyygg!! kan inte du visa i en video hur du sminkar dig? :DD

   Reply
  • Och barn dör i Afrika. Please vem fan bryr sig om hur hon valde en vinnare, grattis till den som vann punkt slut lev vidare era nötter

   Reply
  • Haha, my name is Frida too, so I started jelling as soon as I saw the name, but I don’t have any email, so guess it is not me then :-( But a hope someone is getting a lot of nice stuff from the best online shopping page Asos!
   Love your blog and it is a pleasure to follow Angelica ! Nothing but love from here !

   Reply
  • Jättekul tävling Angelica! Mer sånna roliga tävlingar! Och verkligen så himla stort grattis till Frida! Shoppa loss nu! :)

   Och stor kram till dig Angelica. Så himla inspirerande tjej med grym stil verkligen! :)

   Reply
  • Och juste bara en fråga, vilket gym tränar du på och är det bra? :)

   Reply
  • du är den snyggaste människan alltså, helt sjukt! så himla vacker :)!

   Reply
  • underbara bilder!

   Reply