Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:01 | December 12, 2012

  Day ‘N Night

  Day Shoes from Din Sko-Hat from Carlings-Skirt from Cubus-Coat from Gina Tricot-Sweater from Cubus-shirt from Gina Triot-Bag from Celine
  NightShoes from Zara-Shirt from Gina Tricot-Pants from Gina Tricot-Bag from Rebecca Minkoff-Watch are old

  Denna gång valde jag att styla den vanliga, vita skjortan! Många kan tycka att den vita skjortan är ett ypperligt basplagg medans många andra finner den rätt tråkig och inspirationslös. Men jag tycker att man faktist kan göra en del med en vanlig vit skjorta, utan att det blir tråkigt. Här ovan ser ni hur jag matchat den för dag och natt :)

  This time I choosed to style the usual white shirt! Many may think that the white shirt is a great basic garments while many others find it pretty boring and non-inspirational. But I actually think you can do somethings with a plain white shirt, without it being boring. Above you can see how I matched it for day and night :)


  28 kommentarer  28 kommentarer om “Day ‘N Night”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här