Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:55 | December 14, 2012

  Jag vill bara säga att “Hej, och jag lever”.  Jag känner att allt detta tagit hårdare på mig än vad trott, så därför har jag inte orkat blogga idag heller riktigt. Men det är ju helg som tur är. Men det kommer upp lite saker ikväll och imorgon lovar jag att allt är tillbaka som vanligt igen ♥

  Jag vill från mitt hjärta, Tacka er. Från djupet av mitt hjärta! Jag har läst igenom alla kommentarer här, på instagram och på mailen och ni förstår nog inte riktigt hur mycket era ord sätter sig i hjärtat. Trots allt mörker och denna jobbiga period i mitt liv så gör era peppande komentarer lite, lite lättare. Att veta att det finns så fina människor där ute som ni, som hejjar på mig, stöttar mig och finns där för mig – det gör mig en aning mer glad i själen. Ni är fanastiska människor, och ni ska alla vara stolta över er själva♥


  28 kommentarer  28 kommentarer om “♥”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Du är verkligen min största inspiration och faktiskt också förebild!!!
   Allt kommer bli bra!!! Kram!!!!

   Reply
  • kämpa på. allt blir bättre tillslut <3

   Reply
  • hoppas att du mår bättre snart ! kram

   Reply
  • Det är under svåra tider som vi blir starkare och uppskattar allt bra vi har i livet, även om det kan kännas tufft och tungt just nu. I perioder när jag är nere brukar jag peppa mig själv genom att säga till mig själv att jag kommer komma ut starkare, som en mer ödmjuk person, som också fått lite extra skinn på näsan. Det kan låta klyschigt, men det är så sant.

   Reply
  • Vi alla är nog lika stolta över dig som du säger att vi ska vara över oss!

   Reply
  • Så utrolig fint skrevet, Angelica. Det viktigste for deg er å ta vare på deg selv akkurat nå! Du er et utrolig sterkt menneske :-)

   Reply
  • Du ska vara stolt över dig själv med Angelica, du är en så fin och renhjärtad människa <3 Idag är du stark. Tack för att du finns!

   Reply
  • Allting kommer till slut bli okej. Om det inte är okej – är det ej slutet.

   Reply
  • <3

   Reply
  • Åh, hoppas du mår bra igen snart! <3

   Reply
  • Fint skrivet! Hoppas du mår bättre snart :)

   Reply
  • Snygg bild på dig! Ser ut som du har svarta läppar när bilden är svartvit :-p

   Reply
  • Alla har vi jobbiga perioder i livet, vissa perioder varar kortare och vissa varar längre. Men glöm aldrig: Det är okej att känna, det är okej att visa dina känslor. Man måste få gråta, vara arg, besviken eller vad som helst.

   Jag vill verkligen att du ska förstå att du är sjukt vacker och du verkar också en supersnäll och härlig människa <3 Kämpa på, efter regn kommer solsken. Massa kramar till dig fina fina Angelica.

   Reply
  • kämpa på fina du, tusen styrkekramar från mig! du är bääääst!!!

   Reply
  • Ta den tid du behöver Angelica ♥ Hoppas över hela mitt hjärta att det blir bättre snart. Skickar massor av kramar. DU ÄR STARK!

   Reply
  • You look amazing, love the black and white especially because of your dark lipstick!

   Reply
  • du är så himla vacker! det kommer bli bra, det kommer bli så bra, men allting tar sin tid!

   Reply
  • Dear Angelica,

   don’t push yourself!! I guess we all love to see and read about you and your life several times a day but in my opinion it is more than okay – it may be neccessary! – take some days off from time to time!

   Be nice to yourself, relax, talk to people you love and take your time to cure your soul from whatever hurt it so much!

   Love, Kyra

   Reply
  • Du är så vacker, du är grym tjejen!

   Reply
  • Ta den tid du behöver, känn absolut inte att du måste uppdatera när du inte mår bra. Tusen kramar till dig <3

   Reply
  • Fortsätt kämpa Angelica, vi vet att du klarar det! Vissa dagar är tuffare än andra, och det är okej! Ta all den tid du behöver, jag och alla andra läsare förstår helhjärtat och stöttar dig allt vi kan! Du är en krigare, starkare än någon annan! Kram!! <3

   Reply
  • Alla behöver inte vara på tipptopp hela tiden. Kör inte i 120 som du verkar göra nu förtiden! Sitt ner,ta det lite lugnt och bli uttråkad. Där har nog alla sin bästa medecin!
   Fixa till dig nu Angelica. En trasig Angie är inte bra Krya!<3

   Reply
  • OMG!! Är JUSTIN BIEBER OTROGEN??? Kolla dessa bilderna vem är tjejen, hon är riktit ful ju, han är helt på henne!! undra vad selena kommer säga… http://cdon.bloggportalen.se/vote?option

   Reply
  • Du är grym tjejen!! Så ung och åstadkommit så mkt! Blir imponerad av drivna människor som du! Ta ett steg tillbaka bara så du hinner njuta av det du har skapat!

   Reply
  • Hoppas du känner dig bättre snart!! <3 kämpa på och upp med hakan

   Reply
  • Massa styrkande kramar! Du kommer fixa det
   Här galant tjejen. Ta den tid du behöver. Snart kommer allt kännas bättre, jag lovar!

   Reply
  • En cyberkram på dej! Det är okej att inte vara okej.

   Reply
  • Vi har alla jobbiga perioder som kommer och går! Ta all tid du behöver till att dricka te, frossa i pepparkakor och goda vänner, bästa medicinen måste ju va att få vara bland dom man tycker om allra bäst :) Vi kommer vänta på dig, så ta din tid <3

   Reply