Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:09 | December 16, 2012

  New Years Eve dresses

  1. Holographic pastel, HERE 2. Maxi dress sequins, HERE 3. Kassidy dress, HERE4. Disc sequin dress, HERE 5. Midi Bodycon dress, HERE 6. Aqua del Ray dress, HERE 7. Diamond back dress, HERE 8. Leather bodycon dress, HERE 9. Three floor dress, HERE

  Tips på lite snygga klänningar inför Nyår :) Jag tycker personligen inte man behöver ha glittrigt eller svart på sig!
  Tips on New Years Eve dresses :) I personally don’t think you have to wear something with sequins or in black!


  22 kommentarer  22 kommentarer om “New Years Eve dresses”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • 6!

   Reply
  • Måste säga att jag tycker du har ett fantastiskt sinne för mode! :)

   Reply
  • fyran var underbar!

   Reply
  • In love with 3, 6 and 7!! Wish they were in my closet :D

   /C

   Reply
  • I love number 6 :)
   http://nicolein.bloggersdelight.dk/

   Reply
  • Åh snygga! Älskar verkligen nr. 4 och nr.6 var sjukt cool!

   Reply
  • Den gröna var ju underbar :-)

   Reply
  • Hej världens finaste Angelica!

   Jag undrar om du kanske tröttnat på din vita långkjol ifrån consious collection från typ förrförra året och om du nu har det (mot förmodan) och kanske vill bli av med den så skulle jag så så så gärna vilja köpa den! Jag är fullkomligt kär i den men hade inte pengar nog när den såldes och nu kan jag inte hitta den någonstans! Så kom jag på att jag sett den här! Om du nu skulle vilja det så snälla maila mig så köper jag den på direkten!
   Kram

   Reply
  • 4, 5, 8 och 9 är ju fantastiskt fina och mina favoriter!

   Reply
  • The first one is gorgeous!

   Reply
  • älskar 9 !

   Reply
  • Den första är ju helt underbar!

   Reply
  • Älskar dig & din blogg! Jag har köpt en vit fodralklänning att ha på mig, men vet inte hur jag ska matcha den? Hur skulle du matcha en vit tight klänning? Jag tycker personligen att svarta tights till ljusa klänningar ofta inte fungerar ihop, så – hur skulle du göra? Skor, naglar, smycken, strumpbyxor osv! Läppstift kanske? (Alla andra som ser & vill svara får gärna komma med förslag!!)

   Jag tycker du har den absolut snyggaste klädstilen, och du lyckas alltid med något nytt, så tänkte att jag inte har något att förlora på att slänga in frågan här och hoppas att du får tid för ett kort svar :)

   Tack för all inspiration!
   KRAM

   Reply
  • Nydelige kjoler du har plukket ut her! :-)

   Reply
  • Vill du väldigt enkelt göra en tjej glad så här inpå julen? :) BARA tryck på denna länken, så har du röstat på mitt bidrag (The world of beciell) ALLT du behöver göra är att trycka, sen är det klart, tack så mycket http://cdon.bloggportalen.se/vote?option=22 GOD JUL! (det är en tävling med CDON.com) Skulle vara SÅÅÅ Snällt!b

   Reply
  • Kan som fattig student tyvärr inte köpa en klänning för 2000 kr ;) Men fina är dem allt! Kram

   Reply
  • #3!! a black dress will be stunning with your hair color and a lovely lipstick like you always choose!

   Reply
  • många riktigt tjusiga

   Reply
  • Nummer 3! Underbar!

   Reply
  • Den första är riktigt häftig. jag vill gärna tipsa om en sida som har lite nyårsklänningar. http://www.coralle.com. där finns en storfavorit till mig som är Golden Goddess Dress som är helt enastående.

   Reply
  • Hej Angelica! När dras vinnaren från den tidigare tävlingen med nyårs-outfiten? :)

   Reply
  • 1:an! :)

   Reply