Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:24 | December 17, 2012

  Floral Basement

  /Pants&Jacket from Gina Tricot/Sunnies are old/Bag from Rebecca Minkoff, here/Shoes from Zara/Fakefur from Chicy/
  PHOTO: Tam Thi

  Jag har självlart inte skuttat omkring i detta idag – det hade varit alldeles för kallt! Jag ville mest bara visa upp min nya suit från Gina och hur jag hade tänkt matcha den :) Nåja, nu ska jag snart bege mig mot gymmet! Idag står det dubbelpass på schemat och Simon pushar mig till det yttersta.

  Jag tänkte faktist kolla med er vilket gym ni föredrar? För tillfället är jag Simons “offer” till hans PT-utbildning och tränar via honom på World Class.. Men när hans utbildning är slut måste jag se till att skaffa mig ett eget kort till något bra gym! Vad tycker ni? World class, SATS, 24/7  eller något annat gym? Jag vill gymma någonstanns där det är bra och där det inte kostar 1 miljon i månaden, haha. Tips mottages gärna :)

  I have not been walking around wearing this today – it had been waaay too cold! I mostly just wanted to show off my new suit from Gina, and how I was going to match it :) Well, now I’ll soon go to the gym! Today, I have double pass on the schedule and Simon pushes me to the limit.

  I figured actually to check with you which gym you prefer? For the moment, I am Simon’s “apprentice” to his PT education and training through him at World Class .. But when his education is finished, I must make sure to get myself a separate card to some good gym! What do you think? World class, SATS, 24/7 or another gym? I want to gym somewhere where it’s good and where it doesn’t cost 1 million a month, haha. I want tips, thank you :)


  40 kommentarer  40 kommentarer om “Floral Basement”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • I am looking for similar suit :) amaziing!!

   GINATRICOT GIVEAWAY:
   http://www.karissaworld.blogspot.sk/2012/12/ginatricot-giveaway.html

   Reply
  • That suit looks amazing, love how you styled it x

   x
   http://www.shades-of-style.com
   shadesofstyle.tictail.com

   Reply
  • Cool outfit!

   Reply
  • I love this outfit gorgeous Angie!! <3
   xoxo
   Dèna
   Style LimeLight

   Reply
  • Du kunne fått en søppelsekk til å se amazing ut! Blown away..

   Reply
  • härliga färger på suiten! :)

   Reply
  • Helt klart SATS!

   Reply
  • Jag rekommenderar starkt sportlife!! Inte för dyrt, sena öppettider, bra pass, fräscht gym och bra. Kolla upp det!

   Reply
  • Jag har tränat på Sportlife i 7år och är riktigt nöjd. Testade Sats ett tag samtidigt också men jag kände mig mer hemma på Sportlife :)

   Reply
  • Actic är trevligt, inte för stort, inte för dyrt och supertrevlig personal!

   Reply
  • Mycket snyggt!

   Reply
  • Snyggt! Ville tipsa er andra att det finns en exakt sådan jacka på Bik Bok. :)

   Reply
  • friskis!!

   Reply
  • Jag trivs väldigt bra på fitness24seven. Bra pris och öppet hela tiden. De här även tjejgym så man slipper stå och svettas bland killarna om man nu inte vill det. :)

   Reply
  • worldclass och sportlife har jag alltid upplevt väldigt personliga och bra redskap! rejäla crosstrainers och mycket utrustning på de större gymmen. 24/7 är ju mkt billigare men det märks även på kvaliten på gymmet tycker jag. hela konceptet känns “billigare”. det är ju vad man är ute efter! jag rekommenderar dock Nordic wellness (fd. sportlife) de har många anläggningar (iaf i gbg, vet inte hur det ser ut i sthlm men borde väl vara samma?) och bra redskap! allt för ett bra pris! och ofta har ju expressgymmen öppet nästan dygnet runt så det är ju bra att man kan träna när det passar en själv!

   Reply
  • Jag tränar just nu på Fitness 24/7 och tycker att det är riktigt bra! Alltid fräscht (Hammarby Sjöstad) och inte mycket folk så man kan träna ostört och slipper vänta på lediga maskiner. Det har ju öppet dygnet runt, är det absolut billigaste gymmet och väldigt skönt att de har tjejgym! Enda minuset är att de inte har några gruppass, men där skulle jag nog säga att Friskis är det bästa alternativet!

   Reply
  • fitness24seven skulle jag säga isåfall. Jag har tidigare haft på friskis och svettis, sportlife men de är så galet dyrt och alldeles för mycket folk. Fitness har ju tjej och killgym(vilket är sjukt bra) och sen kan man träna i hela sverige, inte anpassa sig för något visst län. Och att de är öppet hela tiden. Ser bara positivt med de stället, så tycker att du ska skaffa där! Billigt och bra :D

   Reply
  • Jag hade typ dödat för att få ha ett gym i Trollhättan som har öppet 24/7!

   Reply
  • It´s crazy how stylish you are. :)
   Best regards from Munich

   Reply
  • Jalous that u have a personal trainer, especially because i need it more than u!! ;D Haha..
   I love the suit, it looks great on you! :)

   /C

   Reply
  • For en nydelig suit! Likte den veldig godt :-) Jeg har ikke noe peiling på gode treningsstudioer, men håper du får masse gode tips! :-)

   Reply
  • Jag började träna på gym för ca 4 månader sen och valde att börja träna på SATS, jag som aldrig har satt min fot på ett gym tidigare hade inte kunnat vara mer nöjd! Alltid trevlig peraonal, man får glatt hjälp om man ber om det, alltid fräscht, alla är där för att träna! Ja, det är bara positiva saker med SATS, så det är vad jag rekommenderar :) kram!

   Reply
  • Super snyggt! You rock that suit, for sure! :) Synd att ni inte kan tossa omkring sådär i kalla sverige, men snart är december över och ljusare tider kommer! :) Kram

   Reply
  • jag tränar på sats, och det är grymt! :)

   Reply
  • Åå riktigt snygg var det!

   Reply
  • Super trevlig inlägg. Följ mig på min blogg http://bysarabusch.blogspot.dk/

   Reply
  • Friskis & Svettis är jättebra, iallafall här i Göteborg!

   Reply
  • Om jag ska vara ärlig så ser dressen exakt ut som min siden pyjamas jag hade när jag var liten :) inget illa menat men det kanske ser snyggare ut i verkligheten! =)

   Reply
  • Wow, amazing photos and incredible pant suit! Well done Angelica :)

   Reply
  • Nu dööör jag! Fyfan vilka snygga bilder vännen <3 LIKE LIKE LIKE

   Reply
  • gud så fina bilder!

   Reply
  • Fy satan vad du är cool! Grymt ju! Blir så avis och inspirerad, damn it girl! :D

   Reply
  • Det beror på vad du är ute efter. Sats för gruppassen, 24/7 för att det är billigt/öppetiderna/lugnt(vanliga människor), Friskis för..gruppassen8?) Jag tränar på 24/7 för att det har öppet 24 timmar om dygnet, 199per månaden- billigaste gymmet, deras tjejgym..Det är väldigt lungt där och inte fokus på bodybuilders/utseendefixerade människor som det oftat är på gym.Det är träning på din nivå iaf och du kan träna i lugn och ro utan att ha en bodybuilder bredvid dig.Jag rekommenderar Fitness 24 Seven för att det är det billigaste gymmet, öppet 24 timmar om dygnet och vill du bara ha maskinerna så är det perfekt.Sats är perfekt om du vill ha grupppassen men vem vill egentligen trängas med 100 svettiga människor..Blä

   + Fitness 24 Seven finns lite varstans!

   Reply
  • friskis & svettis är billigt & asbra!!

   puss

   Reply
  • Superfin päls :-D

   Reply
  • Sportlife (som snart ska byta namn till Nordic Wellness) är bra priser, bra pass och inte så mkt folk som på SATS (iallafall på söderklubbarna, har för mig du bor på Söder)
   Det finns en liten men fräsch på Hornsgatan, en med en del pass i Hornstull. Sen finns det en massa större med hur mkt pass som helst bland annat i hammarby sjöstad, Tegnergatan och Östermalmstorg. Har du guldkort kan du träna på alla.

   Reply
  • Jag tränar på ett privat gym som heter Wasa Club, det är så bra! Personerna som jobbar där är väldigt personliga, kommer ihåg ens namn och allt sånt och super trevliga! Det är aldrig mycket människor, behöver aldrig vänta på nån maskin eller något sånt :) och det är absolut inte 1 miljon dyrt i måndaden dyrt, jag tror jag betalar runt 400 :) Super nöjd där!

   Reply
  • Friskis och Svettis är bättre än vad man kan tro! Själva gymdelen är riktigt bra! + att det är ca hälften så billigt som andra gym :)

   Reply
  • Hejsan!
   Jag mailade dig för några dagar sen om att provträna på det gymmet jag jobbar på. Testa – gillar du så kör, gillar du inte så letar du vidare! Perfekt!

   Reply
  • Tjena jag tycker du har en trevlig blogg… Jag skulle bara säga till att din RSS funktion inte funkar. Ha det gott

   Reply