Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:25 | December 18, 2012

  Behind closed doors

  Todays outfit/Shoes from Kurt Geiger, HERE/Jeans from H&M/Tshirt from H&M/Benie from Gina Tricot/Bag from Second hand/Jacket from Gina Tricot/
  PHOTO: Tam Thi

  Idag har de varit plusgrader – och då passade jag på att ha mina favvojeans med hål i.  Och nya skor med! Hur snygga är dom inte?!  De burgundyfärgade detaljerna är perfekta. Just nu håller jag på att få iordning på alla kläder som ligger huller om buller i min lägenhet! Ikväll ska jag iväg och träna igen. LÄNGTAR!

  Today It’s been above freezing point – and I took the opportunity to have my favorite jeans with holes in. And new shoes! How awesome aren’t they?! The burgundy details are perfect. Right now I have to clean up all my clothes that’s lying everywhere in my apartment! Tonight I’m off to the gym again. CAN’T WAIT!


  32 kommentarer  32 kommentarer om “Behind closed doors”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här