Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

17:25 | December 18, 2012

Behind closed doors

LOOK OF THE DAY

Todays outfit/Shoes from Kurt Geiger, HERE/Jeans from H&M/Tshirt from H&M/Benie from Gina Tricot/Bag from Second hand/Jacket from Gina Tricot/
PHOTO: Tam Thi

Idag har de varit plusgrader – och då passade jag på att ha mina favvojeans med hål i.  Och nya skor med! Hur snygga är dom inte?!  De burgundyfärgade detaljerna är perfekta. Just nu håller jag på att få iordning på alla kläder som ligger huller om buller i min lägenhet! Ikväll ska jag iväg och träna igen. LÄNGTAR!

Today It’s been above freezing point – and I took the opportunity to have my favorite jeans with holes in. And new shoes! How awesome aren’t they?! The burgundy details are perfect. Right now I have to clean up all my clothes that’s lying everywhere in my apartment! Tonight I’m off to the gym again. CAN’T WAIT!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

32 Responses to “Behind closed doors”

  1. karin on

    Hej Angelica!
    Tänkte höra vad du tränar när du går och tränar? Gym eller pass?
    Hur finner du motivationen i en stressig vardag att gå och träna (och fortsätta gå dit efter två veckor eller tre)? Min bästa ursäkt till att sluta träna är att jag “inte hinner” men jag vill bryta detta mönster och vet inte hur!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.