Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:45 | December 18, 2012

  In the studio

  Idag är jag i studion och är med för en fotografering till en tidning – Denna gång står jag dock inte framför kameran, utan jag stylar sångerskan Amanda Fondell :) Riktigt roligt!
  Nu är vi snart klara här och då ska jag ta dagens outfit åt er! PUSS

  I’m in the studio and I’m here for a photoshoot for a magazine – But this time I’m not infron of the camera, I’m here to style the singer Amanda Fondell :) Very fun!
  We are soon done for the day and then I will take todays outfit! KISSES


  34 kommentarer  34 kommentarer om “In the studio”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hehe kul att du klär ut henne till dig själv. Trodde först att det var du som stod där i skinnjackan men det va ju Amanda. Hon är ju precis sminkad som du, håret som du och kläderna som du

   Reply
  • Svar: Att det är “min stil” på sättet jag stylat henne är väl inte konstigt? Det är ju JAG som stylat henne, efter min smak, min stil :) Amanda gillar min stil, och kör själv mot det lite rockigare hållet – då tyckte jag att detta passade! Hennes hår har hon fått göra själv, så det har jag inte rört . Inte makeupen heller. Kram

   Reply
  • Ja iof, du är ju inte stylist så man förstår ju att du gör det du är bra på, att styla som du stylar dig själv. Men stylist som är utbildad och erfaren stylar väl för att få fram artistens/modellen/modeskaparens stil och inte sin egen. Glömde bort de för en sekund

   Reply
  • Svar: Tycker de är så tråkigt att det är så svårt för vissa att inte kunna vara glada för andras skull! Jag är inte utbildad stylist, men stil/känsla för mode är något man föds med tror jag :) Det roliga i det hela är att Amanda fick tycka till om allt och sen fick vi bestämma ihop vad hon skulle ha på sig – Jag kom med förslag, la upp olika outfits och vi var väldigt noga med att HON skulle trivas i det hon hade på sig och att det skulle kännas som henne. Jag plockade ut kläder och satte ihop förslag , och hon gjorde det sista avgörandet :) Jag själv tycker det är svinkul att hon valde just detta eftersom de kändes väldigt “mig” också. Inför en plåtning där man ska styla modeller för ett modeuppslag så har ju annars modellerna inget att säga till om och då hade det sett annorlunda ut – men nu var det fokus på vad Amanda trivdes i, och då blev de detta! Kram på dig

   Reply
  • wow so good :)

   GINATRICOT GIVEAWAY:
   http://www.karissaworld.blogspot.sk/2012/12/ginatricot-giveaway.html

   Reply
  • ooh va fin hon blev, vill se mer bilder =)

   Reply
  • Hej angie!!
   jag undrar bara vart edvin har tagit vägen? finns han fortfarande i ditt liv? ser han inte längre så tänkte bara fråga. hoppas det inte är för privat. kraaaaam

   Reply
  • Looks very nice!!

   WITH LOVE,
   LINSEY / POSE-BLOG.COM

   Reply
  • vilken fin hårfärg hon har!

   Reply
  • can’t wait to see the result!! :D

   /C

   Reply
  • Åh de skorna är så snygga! Är så sugen på at beställa dem, bra val av dig ;)

   Reply
  • awesome!
   I love how you completely styled her in your own style
   X

   Reply
  • Oi, så spennende da! Trodde et øyeblikk at det var deg :)

   Reply
  • du gjorde ett BRA jobb(!)

   Reply
  • låter ju svinkul :)

   Reply
  • Hur redigerar du dina bilder och var?:)
   Kram

   Reply
  • Vad kul ♥

   Reply
  • ooh låter jättekul verkligen kul! långt ifrån dåligt att ha ett sådant jobb! :D

   Reply
  • Kul att du fick styla och inte stå bakom! :) Bra jobbat!

   Reply
  • ser himla roligt ut, fint så!

   Reply
  • Guuud så fint! Vart kommer hennes klänning/top ifrån? Jätte fin urringning. vill. ha. till. nyår.

   Puss på dig Angelica. Du är underbar.

   Reply
  • Svar: Tack :) Det är faktist min topp/baddräkt! Jag har köpt den på H&M för ca 1 år sen tyvärr.. Tack fina du! Kram

   Reply
  • Så moro da! Flink du er :-D

   Reply
  • Du är grym Angelica! Du hade antagligen inte fått styla Amanda om de inte tycker att du kan :) vilket du om någon är grym på!

   Reply
  • Gud så roligt att styla Amanda :-) Ni känner varandra ganska bra va?

   Reply
  • hon är såå vacker!

   Reply
  • Så kul det ser ut!

   Reply
  • Hej Angelica! Kul att ses idag! Jag lånar bilden från idag,när jag står och sminkar! Länkar självklart hit!! Kram

   Reply
  • SVAR: Hej Erika! Ja, men detsamma :) Jättetrevligt! Det går jättebra :) Kram på dig

   Reply
  • Nu måste jag faktiskt lägga mig i angående vad “hehe” skrivit. Det är enormt stor skillnad på att styla en artist eller att styla en modell för ett moderepotage. När man stylar en artist så har artisten alltid något att säga till om då det kommer vara fokus på artisten i tidningen, antagligen en intervju osv. När man är modell för ett klädmärke eller ska vara med i en tidning så är det väldigt sällan som modellen får tycka och tänka angående de han/hon har på sig. Dom är där för att sälja kläderna inte sig själva.

   Sen så är Angelica och Amanda vänner utanför om jag inte missuppfattat allt helt och hållet. Att dom påminner om varandra i stil och liknande tycker jag bara är gulligt och Angelica om du läser detta tycker jag Amanda blev super fin på dessa bilderna! Tack för att du låter oss få följa med backstage och tack för att du alltid lägger ner mycket tid på bloggen!

   Reply
  • Svar: Ja, precis! Det är exakt så som du säger :) Hade det var en modell för ett klädmärke eller moderepotage hade stylingen sett annorlunda ut! Ja, jag och Amanda känner varann sen innan och vet att Amanda läste min blogg redan under början av Idols start för att hon just: Gillar min stil – Vilket är superkul! Stort Tack till dig, vad glad jag blir att höra detta :) <3 Uppksattar det till tusen ska du veta! STOR KRAM

   Reply
  • Mitt namn och det kom aldrig med tydligen haha men ville bara säga att det var jag som skrev de ;D

   Reply
  • Tja! Läste lite kommentarer för att jag till en början ville veta var toppen kom ifrån. Fick dessvärre syn på alla negativa kommentarer. Har en sak jag vill påpeka, jag har följt din blogg sedan lång tid tillbaka då jag fick syn på den via en blogg (Ndotter). När jag fick syn på din blogg framkom det med en gång att du skulle komma långt med tanke på hängivenheten och ambitionen du påvisade, sedan ska vi inte förbise det faktum att du har en skarp känsla för mode och stil! Det kommer alltid finnas folk som kommer med nedvärderande kommentarer och det är bara att borsta av dem. Hade du inte haft en känsla för kläder hade du väl uppenbarligen inte kommit så långt som du gjort, så fortsätt med din grej och kör bara!
   Bästa hälsningar, Umran Can.

   Reply
  • Har du någon favorit skönhetsprodukt att tipsa om ? :)

   Reply