Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

18:57 | December 19, 2012

Brick lane

LOOK OF THE DAY

Todays outfit/Jacket from Chicy/Kneeboots from Primark/Bag from Celine/Sweater from Gina Tricot/Shirt from Wrangler/Skirt from Cubus/
Photo: Tam Thi

Jag tokgillar lager på lager! Speciellt till kjol och lårhöga stövlar :) Det har varit en hektisk dag idag kan jag lova er.. Men jag hade en mycket mysig fikastund med fina Kajsa på Gina Tricots presskontor! Nu har jag precis kommit innanför dörren och ska slänga på mig lite skönare kläder och sen bege mig mot Lisa. PUSS!

I really like layers on layers! Especially to a skirt and kneehigh boots :) My day has been hectic.. But I had a cozy coffeebreak with amazing Kajsa at Gina Tricot pressoffice! I just got home but I will just change into something more comfy and then go to Lisa. KISSES!

 

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

28 Responses to “Brick lane”

 1. Alma on

  Du är så fruktansvärt snygg!
  Blir alltid glad när jag är inne på din blogg. Snygga kläder, snygg tjej!
  För övrigt är du bara så fin i mössor så det är inte sant! (synd att jag inte passar i “huvudbonader”)
  Kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.