Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:57 | December 19, 2012

  Brick lane

  Todays outfit/Jacket from Chicy/Kneeboots from Primark/Bag from Celine/Sweater from Gina Tricot/Shirt from Wrangler/Skirt from Cubus/
  Photo: Tam Thi

  Jag tokgillar lager på lager! Speciellt till kjol och lårhöga stövlar :) Det har varit en hektisk dag idag kan jag lova er.. Men jag hade en mycket mysig fikastund med fina Kajsa på Gina Tricots presskontor! Nu har jag precis kommit innanför dörren och ska slänga på mig lite skönare kläder och sen bege mig mot Lisa. PUSS!

  I really like layers on layers! Especially to a skirt and kneehigh boots :) My day has been hectic.. But I had a cozy coffeebreak with amazing Kajsa at Gina Tricot pressoffice! I just got home but I will just change into something more comfy and then go to Lisa. KISSES!

   


  28 kommentarer  28 kommentarer om “Brick lane”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här