Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:39 | December 20, 2012

  “You look like Johnny Depp”


  Glasses from Cutler and Gross, HERE

  Jag har i över en månad eller mer, suktat efter ett par “Johnny Depp”-glasögon..Så idag var jag hos loveyewear och gjorde en synundersökning och blev med brillor. Jag var en aning närsynt, men så pyttepyttelite att hon kunde säga att min syn är mer eller mindre perfekt eftersom man har en tendens att bli lite översynt med åldern. Men det hindrade inte mig från att skaffa glasögon ändå! Jag tokgillar dom!! Testade min nya klänning från med – tokgillar den ocksåå, härifrån.

  I’ve been in over a month or more, longing for a pair of “Johnny Depp” glasses .. So today I went to loveyewear and did an eye exam and became with glasses. I was slightly nearsighted, but so teeny tiny bit that she could say that my vision is more or less perfect because it has a tendency to get a bit of synth with age. But that didn’t stop me from getting glasses anyway! I super-like them! I tried my new dress also – I love it tooo, from here.

   


  48 kommentarer  48 kommentarer om ““You look like Johnny Depp””

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här