Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:48 | December 21, 2012

  Halo

  FREEEEDAAAAAG!! Äntligen. Jag har städat ur heeela min lägenhet idag! Känner mig riktigt nöjd.
  Vaknade med svinont i halsen och dunkande huvud i morse vid kl 8, somnade om direkt och vaknade i ren panik kl 11! Insåg att jag skulle möta upp Sania precis då, men vi kunde lyckligtvis träffas vid ett istället :) Fika och massa tjejsnack.
  Tanken var att jag skulle på “Jordens undergångs- fest” ikväll i och med att det är den 21 December, men eftersom jag inte dricker ( kör hårt med träningen, och ska hålla mig ifrån fest/dricka ett tag – Nyår är dock ett undantag :) det mår kroppen bra av! Hatar att vara bakis ändå ) så kände jag mer för middag+slappkväll med lite vänner istället ..

  Ps. Drar till Zimbabwe den 20 Januari .. LYCKA! Berättar mer om det sen♥

  FRIIIIIDAAAAYYY! Finally. I have cleaned out my apartment today! I feel really happy.
  I woke up with a soar throat and throbbing head ache this morning at 8 am, fell asleep agan and woke up in sheer panic at 11! Realizing that I was supposed to meet up with Sania, but we could happily meet at 1:) Refreshments and girl talk.
  The idea was that I was going on a “End of the world party” tonight, cause it’t December 21, but since I don’t drink (I work hard with my workout, and I will keep myself away from party / drinking for a while – New Year’s is an exception :) it feels good to your body! Hate to be hung over anyway) so I felt more for dinner + relax evening with some friends instead ..

  PS. Going to Zimbabwe on 20th January.. HAPPINESS! I’ll tell you more about it later♥


  14 kommentarer  14 kommentarer om “Halo”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här