Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:58 | December 22, 2012

  Nelly VIP-rea ♥

  Idag kl 12.00 drar Nelly’s härliga rea igång! Jag bjuder på lite förtur till mina läsare :) Klicka på bilden ovan för att komma dit och logga in med koden ANGELICA ! Jag själv ska hålla utkik efter några gobitar som jag hoppas hamnar på rean.. PUSS!

  Today at 12:00 Nelly’s glorious sale starts! So my readers will get priority to the sale :) Jut click on the picture above to get there and sign up with the code ANGELICA! I will watch if some of my fav garments will end up on sale .. KISSES!


  7 kommentarer  7 kommentarer om “Nelly VIP-rea ♥”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här