Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:56 | December 29, 2012

  TRI BROW

  Köpte detta igår :) Har länge velat testa denna Tri Brow från MUS men aldrig fått tummen ur röven att göra de. Är de någon av er som använder den? Vad tycker ni? Jag tänkte testa den idag! Aja, nu måste jag skynda mig på! Ni ska få dagens outfit sen :)

  I bought this yesterday :) I always wanted to try theTri Brow from MUS but never done it before. Does anyone of you use this? What do you think? I will try it today! Anyway, I need to hurry now! I will give you todays outfit later :)


  30 kommentarer  30 kommentarer om “TRI BROW”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag använder den varje dag till att fylla i mina ögonbryn och det funkar super bra att lägga som eyeliner om man blöder penseln lite. Funkar kanon till att göra sotade ögon med!
   I lööve it!

   Reply
  • Jag använder den varje dag för att fylla i mina ögonbryn och jag tycker att sen är kanon! Det spelar ingen roll vilken hårfärg man har för det går att blanda precis som man vill för att det ska matcha just dig! Toppen och verkligen värd pengarna!

   Reply
  • Jag använder den varje dag och tycker den är hur bra som helst. Som några redan har sagt så funkar den för alla, då det går att mixa för att få en färg som passar en själv. Och den går ju även att använda till så mycket mer än ögonbrynen, som att göra sotningar eller eyeliner. Så den är helt enkelt toppen enligt mig!!

   Reply
  • Jag har aldrig testat den, men Make Up Stores smink brukar ju vara helt fantastiskt!

   Reply
  • Jeg bruker ikke den nei, men den så veldig bra ut da :-)

   Reply
  • Jag använder denna till att fylla brynen varje dag, funkar riktigt bra och sitter som bäst på mig om jag har tagit lite puder på brynen först. har haft min i över ett år nu och där är fortfarande riktigt mycket kvar. Man kan även göra en rätt shysst matt sminkning :) kram tack för en bra blogg!

   Reply
  • Jag hade den innan, använde mig endast av den mellanbruna å de andra två som ögonskuggar men jag måste säga att deadly är bättre till ögonbrynen! Det blir en finare färg med den :)

   Reply
  • Svar:Jag hade deadly innan, men den är alldeles för mörk för mig i nuläget :) Jag använde den ljusa och pyttelite av mellanfärgen och det blev kalas. kram på dig!

   Reply
  • Jo men det kan jag förstå, du är ju ljushårig! ps. du är bäst!! kram

   Reply
  • Skulle aldrig få för mig att köpa den, make up store är rena skiten. Man får bara dålig hy, igentäppta porer och allergiska reaktioner.

   Reply
  • jag använder den och har gjort ett bra tag nu! älskar den, använder bara den ljusaste, tycker att den fyller i brunen jättebra utan att bli för mycket!

   Reply
  • Jag använder den också och tycker att den funkar riktigt bra! :)

   Reply
  • Jag har använt den i flera år och verkligen älskar den :)

   Reply
  • Jag älskar min! Använder den både till ögonbrynen och sotade ögon. Den är perfekt!

   Reply
  • använder den dagligen och älskar den!! x

   Reply
  • Jag använder den dagligen för att fylla i mina bryn och det fungerar superbra, jag tycker det blir snyggare med skugga istället för penna att fylla i ögonbrynen med, det ser mer naturligt ut. Hoppas du blir nöjd :)

   Reply
  • GRYM! Haft en burk nu i snart 2,5 år. Helt sjukt vad länge den räcker! Då använder jag ändå min varje dag.. Fungerar bra som ögonskugga också!

   Reply
  • Jag har den! Använder den dock inte till ögonbrynen utan har den som ögonskugga, brukar sota med den, det funkar skitbra! :))

   Reply
  • Den funkar superbra! har använt den i 2 år och älskar det! det ser inte ut som att jag har fyllt i brynen lika mycket som med en penna :)

   Reply
  • jag tycker inte färgerna passar mig riktigt men bra är den!:)

   Reply
  • Jag har använt den i flera år nu och älskar den, kommer aldrig gå tillbaka till ögonbrynspenna igen! Tycker den fyller i brynen så bra, med penna brukar det ofta bli ojämnt för mig :) kram!

   Reply
  • Är också nyfiken på den ögonbrynsskuggan. Förväntar mig en recension :-D

   Reply
  • Har inte testat den, men det funkar säkert superbra! :)

   Reply
  • Min mamma fick tips om den hos frisören, och trivs med den jättebra! :)

   Reply
  • SJUUUUKT BRA är den! du kommer inte bli missnöjd! Har haft den i ett par år snart och kommer aldrig byta! =)

   Reply
  • verkligen jättebra! är blond, nästan lika blond som dig och även mina ögonbryn! fungerade även perfekt den tiden jag var brunett, passar alla hårfärger och man kan blanda vilt! GO FOR IT!

   Reply
  • ÄLSKAR DEN! Bästa produkten :) använder den för att göra sotade ögonlock också :)

   Reply
  • Jag använder den och tycker den är riktigt bra :)

   Reply
  • jeg synes den er superbra! bruker den hver dag, den sitter lenge, fyller bra og ser naturlig ut! :)

   Reply
  • Använder den både till brynen och ögonen :) man kan göra perfekta sotningar med den skuggan!

   Reply