Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

11:19 | December 31, 2012

Some of my looks 2012

LOOK OF THE DAY


Some random outfits 2012

Gjorde ett litet kollage med några av mina outfits under 2012 :) Det var sjukt kul att gå igenom hela “outfit” kategorin för året och se hur mycket jag utvecklats stilmässigt, fast ändå behållit min egna stil genom året. Eller vad säger ni? Jag har dessutom lovat mig själv att 2012 ska bli ÄNNU bättre! Bloggen ska steppa upp sig ännu ett par snäpp och bli ännu bättre, jag ska få ett mer stabilt liv,  fortsätta att köra på träningen och sätta upp mål för mig själv som jag SKA ta mig till. HERE WE GO!

I did a small collage of some of my outfits in 2012 :) It was crazy fun to go through the whole “outfit” category for this year and see how much I evolved stylistically, but still kept my own style through the years. Or what do you say? I have also promised myself that 2012 will be EVEN better! My blog will tap dance up a few more snap and become even better, I’ll have a more stable life, continue to run at practice and set goals for myself that I WILL get to. HERE WE GO!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

43 Responses to “Some of my looks 2012”

 1. louise on

  Fantastiskt vacker! Du är sannerligen min stilikon! Det syns verkligen hur du inspeirerar oss alla varje dag. Jag jobbar inom klädhandeln, och träffar varje dag massa fina tjejer. Det syns verkligen att ditt sätt att klä dig inspirerar många många många unga tjejer! Så keep it up, du gör ett fantastiskt jobb!

  Reply
 2. Dixi Wonderland - Hemmafru vid 22 års ålder on

  Det jag älskar just med din stil är att den är så personlig! Skulle du lägga fram en outfit på golvet så skulle man direkt veta att det var din outfit! Jag gillar hur du vågar använda plagg som många tycker är skit snygga men man vågar inte sticka ut! Du kan även få det enklaste plagget att bli de mest speciella. Du har verkligen talang Angelica och det ska bli så underbart kul att få följa dig nu under 2013! Gott Nytt År!

  Reply
 3. Hanna on

  så fantastikst snyggt! helt galet! du är så vacker också! en riktig inspiration! Hur lyckas du se sådär snygg ut hela tiden? det här ska jag ta mig an 2013! gott nytt år! you ROCK!

  KRAM!

  Reply
 4. Hanna on

  Ser fram emot att fortsätta följa dig! Jag har sparat en massa av dina outfits genom åren och skrivit ut och satt innanför garderoben. Du ger mig verkligen inspiration varje dag Angelica, du är bääst! kram på dig

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.