Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:19 | December 31, 2012

Some of my looks 2012


Some random outfits 2012

Gjorde ett litet kollage med några av mina outfits under 2012 :) Det var sjukt kul att gå igenom hela “outfit” kategorin för året och se hur mycket jag utvecklats stilmässigt, fast ändå behållit min egna stil genom året. Eller vad säger ni? Jag har dessutom lovat mig själv att 2012 ska bli ÄNNU bättre! Bloggen ska steppa upp sig ännu ett par snäpp och bli ännu bättre, jag ska få ett mer stabilt liv,  fortsätta att köra på träningen och sätta upp mål för mig själv som jag SKA ta mig till. HERE WE GO!

I did a small collage of some of my outfits in 2012 :) It was crazy fun to go through the whole “outfit” category for this year and see how much I evolved stylistically, but still kept my own style through the years. Or what do you say? I have also promised myself that 2012 will be EVEN better! My blog will tap dance up a few more snap and become even better, I’ll have a more stable life, continue to run at practice and set goals for myself that I WILL get to. HERE WE GO!


43 kommentarer43 kommentarer om “Some of my looks 2012”

  Fantastiskt vacker! Du är sannerligen min stilikon! Det syns verkligen hur du inspeirerar oss alla varje dag. Jag jobbar inom klädhandeln, och träffar varje dag massa fina tjejer. Det syns verkligen att ditt sätt att klä dig inspirerar många många många unga tjejer! Så keep it up, du gör ett fantastiskt jobb!

  Reply

  Duktiga Angelica!! Gott Nytt År på dig önskar morfar och jag. Kram

  Reply

  Stilen din er fantastisk! Inspirerer meg så mye :-)
  Ønsker deg et godt nytt år!

  Reply

  Hej!

  Hur länge hade du i din rosa toning från Loreal? Mitt blir knappt rosa överhuvudtaget :/

  Reply

  Hei vakre jente :) Jeg vil ønske deg et riktig godt nyttår :) Håper du får en fin kveld og kos deg masse :) Gleder meg til å følge bloggen din i 2013 :)) Klemmer StineAdriana:)

  Reply

  so many amazing looks! happy new year to you

  Reply

  många underbara och inspirerande looks har du bjudit på under året! Gott nytt år till dig !

  Reply

  Hei Angelica.
  Du er helt skjønn og nydelig og flott og innspirerende!
  Jeg elsker bloggen din.
  Hilsen trebarnsmamma <3

  Reply

  There are all very inspirational!! I really like you “galla”-looks. You are a beautiful girl!

  Reply

  Det jag älskar just med din stil är att den är så personlig! Skulle du lägga fram en outfit på golvet så skulle man direkt veta att det var din outfit! Jag gillar hur du vågar använda plagg som många tycker är skit snygga men man vågar inte sticka ut! Du kan även få det enklaste plagget att bli de mest speciella. Du har verkligen talang Angelica och det ska bli så underbart kul att få följa dig nu under 2013! Gott Nytt År!

  Reply

  You’re style is seriously amazing!

  Happy New Years! :-)

  Reply

  Åh du är galet fin, fortsätt såhär, och hoppas du får ett riktigt gott nytt år!

  Reply

  Gott nytt år Angelica och jag hoppas att du får ett bra 2013!
  Och verkligen många snygga outfits som ger underbar insperation!!<3

  Reply

  inspo-grensen er overfull. Må ta dette innover meg i minst 3 omganger. du er så sykt fantastisk.

  Reply

  så fantastikst snyggt! helt galet! du är så vacker också! en riktig inspiration! Hur lyckas du se sådär snygg ut hela tiden? det här ska jag ta mig an 2013! gott nytt år! you ROCK!

  KRAM!

  Reply

  Ser fram emot att fortsätta följa dig! Jag har sparat en massa av dina outfits genom åren och skrivit ut och satt innanför garderoben. Du ger mig verkligen inspiration varje dag Angelica, du är bääst! kram på dig

  Reply

  Elsker stilen din, så mange fine antrekk! Det er bra du allerede har satt deg mål for 2013 :-D

  Reply

  Så perfekta kläder har du Angelica. Du ger så mycket inspiration! Fortsätt så!

  Reply

  Alle bildene, stilen din og egentlig hele du er helt perfekt!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här