Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 23:16 | January 2, 2013

  Lost at sea.

  Todays outfit/Jacket from Chicy/Shoes from Addidas/Top from H&M trend/Pants from Primark/Bag from Urban Expressions/Necklace as bracelet from cocoo.se/

  FY SKÄMS på mig! Min uppdatering har sugigt idag och det är jag ledsen för. Jag har varit iväg med Andreas hela dagen ute i Märsta så jag kom hem för bara någon halvtimma sen. Skärpning på mig! Hur har ni haft det idag? Gjort något speciellt de första dagarna av året? Min hals vägrar ge med sig och jag känner att det börjar göra rätt ont i den nu.. skit. Jag ska göra mig (yttligare!) en kopp te och mysa framför en film med Tom Cruise som går på fyran.. Det kommer komma upp en liten “frågestund” senare ikväll, dock riktad mot er – istället för till mig :)

  SHAME on me! My update has sucked today and I’m sorry. I’ve been away with Andreas all day outside in Märsta so I just came home for just one half hour ago. How have you been today? Done something special these first days of the year? My throat refuses to give in and I feel that it’s really soar now.. shit. I’ll do me a (another!) cup of tea and cuddle in front of a movie with Tom Cruise whos on the TV .. It’ll come up a little “question time” later tonight, however, directed to you – instead of to me :)


  38 kommentarer  38 kommentarer om “Lost at sea.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här