Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:28 | January 2, 2013

  My morning


  1. Doing my makeup // 2. My new slippers I got from my brother // 3. Cup of tea, Mambo Jambo // 4. Everyday classics, my favs in my home //

  Vaknade med en ömmande hals, ont i kroppen och rinnande näsa. Har inte tid för att bli sjuk. Inte någonstanns. Så jag måste trotsa sjukan och ta mig ut idag! Jag har slängt på mig makeupen, druckit min 3:e kopp te och ska snart bege mig in mot stan för att möta upp min fina och saknade vän Andreas. Mitt lilla lyckopiller! Det är så förbannat fint att ha så fantastiska vänner som man faktist har – Dom ska man vara rädd om. Jag har många sånna fina vänner i mitt liv och det är jag ytterst tacksam för!

  Woke up with a sore throat, body aches and a runny nose. I don’t have time to get sick. Not anywhere. So I have to fight against the disease and go out today! I have thrown on my makeup, had three cups of tea and I will soon go into town to meet up with my good friend Andreeas that I’ve been missing alot. My little happy pill! It’s so damn nice to have such amazing friends – You should really take care of such good friends. I have many great friends in my life and I am extremely grateful for that!


  34 kommentarer  34 kommentarer om “My morning”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • åh vill också ha sådana tofflor!!!

   Reply
  • In the frits pic you are so beautiful!! :)

   Reply
  • åh så mysiga tofflor.:)Jävla snygg klocka med Angelica;)

   Reply
  • Snygg make-up bild!

   Reply
  • Var kommer tröjan ifrån? :)

   Reply
  • God bedring, håper du ikke blir verre da! Det er veldig godt å høre du har så gode venner, kos deg masse idag! :-)

   Reply
  • det ska du vara tacksam för :)

   Reply
  • Your slippers are so cute!

   XO The Daily Fashion Drug

   Reply
  • Vilka mysiga bilder! Hoppas du slipper bli sjuk!

   Reply
  • enkla, men jättefina och charmiga bilder!
   älskar halsbandet på sista bilden! var är det ifrån? vill köpa något liknande till min storasyster men har inte hittat, skulle därför uppskatta svar!

   tack så hemskt mycket! :D

   Reply
  • Svar: Tack och bock för de :) Vad glad jag blir! Menar du arrow-halsbandet? Isånnafall finns det att köpa på http://www.mihi.se/ :) Kram på dig!

   Reply
  • Varför hade du inte på dig din gröna klänning på nyårsafton? Kommer du ha den på ELLE-galan istället?

   Reply
  • Svar: Så himla typiskt mig.. Jag hade helt bestämt mig för att bära den gröna på Nyår – beställt den och matchat den med skor, smycken osv – Men sen när jag satte å mig den när jag gjort min makeup och fixat håret så kändes den bara .. helt fel! Så jag ska se till att använda den någon annan gång, för den är ju så himla fin! Dock så blir det en mer gala-aktig klänning till ELLE galan :) Kram

   Reply
  • Superfina bilder! :-)

   Reply
  • vilka härliga bilder! :)

   Reply
  • amazing photos! really love your new york top!

   Reply
  • även om du är sjuk så ser det ut som en mysig morgon och jag hoppas att du har mått bättre under dagen o haft det fint med Andreas :)

   Reply
  • stunning!
   Bises,
   monkeyshines
   http://monkeyshines-monkeyshines.blogspot.com/

   Reply
  • Va söt du är :)

   Reply
  • Vart kommer den snygga tröjan ifrån?

   Reply
  • så mysiga tofflor

   Reply
  • you have so amazing eyes!!

   Reply
  • älskar att du kan sminka dig såmycket till vardags å ändå bära upp det! :D

   Reply
  • Svar: Vad snäll du är :) Jag har innan typ ALDRIG sminkat mig sådär till vardags innan – har inte kännt mig så bekväm i det, har knappt ens sminkat mig så till fest. Men nu på vintern kan jag tycka att det är rätt snyggt! Kram

   Reply
  • Sjukt fin och inspirerande blogg!! TACK : ) ..undrar även som alla andra..var är den fina NY tröjan ifrån?

   Reply
  • Svar: Tack så hemskt mycket :) TACK själv! Tröjan kommer från Victoria’s Secret – Köpte den i NYC. Kram!

   Reply
  • underbara bilder!!

   Reply
  • …Men du, vars är tofflorna i från? Har du lust att fråga brorsan =)

   Reply
  • Svar: Kappahl kommer dom ifrån! Frågade honom :) Kram!

   Reply
  • Vilka fina detaljer från din morgon! :)

   Reply
  • Din ögon!! HELT underbara!! <3 Så vacker du är, helt sjukt. Snälla visa hur du sminkar ögonen!

   Reply
  • Looks like your makeup is always so flawless. Love it!
   And, yes, you are absolutely right – good friends are a treasure, and they really deserve being taken care of :)

   Reply
  • Nice american top ! Where did you get it ??

   Reply
  • Hello Angelica, i’m a french girl and i love you!!!
   I would like to know what is the brand of your wallet please?

   Reply