Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:23 | January 3, 2013

  Sunrise.

  Me this morning

  Jahopp.. Nu har mitt ögonlock svullnat upp med! Vadfan ? Hade precis skaffat mig en ny mascara – men den fick jag ju bara slänga nu.
  Ska försöka kyla ner det lite, så får jag hoppas att det lägger sig. Så farligt syns det inte som tur är! Jag ska snart bege mig in mot stan för att möta upp min saknade, saknade Maja – sen ska jag träffa underbara Marcella.  FINA VÄNNER!

  Okeey .. Now my eyelid has swollen up also! What the.. ? Had just got myself a new mascara – but I had to throw it away now. I will try to cool it down a bit, then I hope it settles. It doesn’t show so much luckily! I will soon go into town to meet up with my friend Maja that I’ve missed so much – then meet up with wonderful Marcella. GREAT FRIENDS!


  21 kommentarer  21 kommentarer om “Sunrise.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här