Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 01:04 | January 4, 2013

  Insta Week


  wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwMy instagram @angelicablicks

  1. Me and Andreas last night 2. My face-look during Christmas 3. My brother, cousine and sister 4. Me and my new Culter&Gross glasses 5. Me during a night out 6. Got the invite to the Swedish ELLE awards 7. Me and my friend Lisa – and a funny dude in the background! 8. Me in Galicia 9. Amanda Fondell and I for a magazine photoshoot 10. Big kiss to my readers! 11. Me at New Years Eve 12. Bitch Please!

   


  19 kommentarer  19 kommentarer om “Insta Week”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • vad använder du för objektiv till din canon? har sett att många frågat men inte fått något svar så snälla raring! :) Kramar

   Reply
  • Wow, dina läppar! Hos vem gör du dem?

   Reply
  • Svar: tack du! Jag gör inte mina läppar, så svaret är hos ingen alls. Kram!

   Reply
  • beautiful!

   Bises,
   monkeyshines
   http://monkeyshines-monkeyshines.blogspot.com/

   Reply
  • Fantastiske bilder! :-)

   Reply
  • GORGEOUS PHOTOS!!!YOUR EYEBROWS ARE PERFECTION!!!

   Reply
  • Awesome pics. the lipstick on the second looks super rad <3
   xo

   Reply
  • Den sista bilden är verkligen en bild som jag känner speglar bilden jag har fått av dig. Att du har en lite dålig attityd och lite “HA! jag är bättre och snyggare än er så snälla…håll käft”. Men en dag växer nog även du upp :)

   Reply
  • Svar: Vad tråkigt att du byggt upp en sån felaktig syn på mig. Jag är en trevlig, glad och sprallig tjej och har lärt mig vett/etikett och att alla är exakt lika mycket värda. Jag har aldrig sett ner på någon och jag förstår mig inte heller på folk som gör det på andra. Det känns som att denna kommentar säger mer om dig, än vad den gör om mig – Eftersom du mer eller mindre valt att skapa denna syn på mig, utan att varken gett mig en chans eller lärt känna mig. Det känns tråkigt att säga, men det kanske borde vara du som riktar din egna kommentar mot dig själv? rannsaka det du faktist precis skrivit. Har sett att du lämnat liknande negativa kommentarer innan. Du är nog en jättetrevlig och fin tjej/kille och det är riktigt tråkigt att du måste avreagera dig/hävda dig på detta sätt. Jag hoppas iallafall att du får en jättefin helg fylld med skratt och kärlek! Kram på dig!

   Reply
  • Ja jag har lämnat negativa kommentarer, men också positiva och min mening är kanske att vara konstruktiv. Jag blir sjukt provocerad av att du försöker utge dig för att vara en liten ängel när du i själva verket antagligen inte är det. Du spelar på din skönhet så sjukt jävla mycket. Ingen är en ängel och inte jag heller. Jag är annars med en rätt trevlig glad brud men jag blir rätt trött på denna obehagligt falska bloggvärld. Jag har följt din blogg länge nu och det blir bara värre och värre här. Iof så kan jag förstå att du behöver skydda dig mot hårda kommentarer, men kom igen…du får mest “åh du är så snygg” “du är bäst”. Att om jag då säger något som är motsatt är väl bara något som ger en motvikt och kanske visar på att verkligheten har olika perspektiv, inte bara ett. Det är intressant dock att du börjat möta negativa kommentarer med en trevlig ton! Där har du verkligen bättrat dig, värre var det innan. Tycker det visar på en utveckling, bra! Tror jag i grund och botten vill ditt bästa men att jag är rätt hård. Men sån är jag, tycker det är astöntigt och falskt att linda in människor i rosa fantasimoln…Tror kanske jag är rädd för åt vilket håll vår värld är påväg..ytlig och påklistrad

   Reply
  • Svar: Man ska absolut vara konstruktiv, men jag tycker inte det finns någon konstruktiv kritik i det du tidigare skrivit – Att skriva till någon du aldrig träffat innan ” Att du har en lite dålig attityd och lite ”HA! jag är bättre och snyggare än er så snälla…håll käft”. Men en dag växer nog även du upp :)” är väl snarare ett falskt antagande/påhopp än konstruktiv kritik?
   Vi alla är människor – människor som gör rätt och fel och jag har aldrig påstått att jag är en ängel och som aldrig någonsin gör fel i mitt liv. MEN jag kan med handen på hjärtat säga att: Jag ÄR en bra människa, jag ÄR en ärlig person. Denna falska obehagliga världen du pratar om finns absolut bland många, men inte här. Inte hos mig, inte på min blogg. Jag skriver om det jag brinner för, om mode/min stil/foto – och det är de jag vill fokusera på här på bloggen. Därför kan jag tycka att det är ett intressant iaktagande av dig att utifrån min blogg ( där jag skriver ca 5% av mitt liv/ mina åsikter/hur jag är som person) yttra dig på det sättet du gjort och säga att jag är si och så. Som jag sa innan, dina kommentarar säger mer om dig som person än vad dom gör om mig. Om du vill så möter jag gärna upp dig där vi kanske kan föra en diskussion? Att sitta bakom dolda skärmar ( iallafall i ditt fall – eftersom du valt att använda dig av olika namn varje gång du kommenterat ) och diskutera känns inte så värst väsentligt.
   och sen en annan sak – Bara för att mitt intresse/jobb är ett ytligt sådant, behöver inte det menas att jag är ytligt som person :) så sammanfattat: Du har fel om mig, på alla sätt och vis . Jag är en fin och ärlig människa :) Kram på dig

   Reply
  • Ja ursäkta för de olika namnen, de är mest för att känns trist å skriva samma hela tiden. Jag har ju haft samma mailadress iaf så du har ju kunnat sett att det var från mig. Vad skönt att du kan känna att du är en fin och trevlig människa. Hoppas andra tycker det med. Att säga att man “Uppfattar dig fel” är lite märkligt då människors uppfattningar ofta inte är “fel”. Alla tolkar olika. Och jag säger inte att din uppfattning om dig själv är fel..det är ju din uppfattning. Jag tolkar utifrån dina bilder, dina texter (typ salladsincidenten m.m). Iof kan jag känna att jag kanske fokuserat på det dåliga i din blogg och tagit vara på det. Precis som jag dömt dig dömer du mig med “dina kommentarer säger mer om dig än om mig”. Det som syns här säger inte allt om oss men det säger något. Precis som din blogg och dina bilder gör om dig. Är inte intresserad att möta dig alls. Ha en bra dag du med.

   Reply
  • Hi dear Angelica :) could you do a post about your tattoos?

   Reply
  • Haha, love the “bitch please”! And god u’re beautiful!! <3

   /C

   Reply
  • Hur gör du dina collage?

   Reply
  • Haha älskar verkligen bilden på dig och din vän med killen i bakgrunden! Vi älskade den när den kom upp eftersom det är vår polare!
   Älskar att du gör instacollage med :)!

   Reply
  • detta kanske är jättefånigt men känner mig så tvungen att säga det. jag har varit så vilsen länge och inte riktigt vetat vem jag är eller vem jag ska vara. hittar inte mig själv men du inspirerar och verkligen hjälper mig hitta mig.
   du har en utstrålning och självsäkerhet som jag önskar mig själv i framtiden.
   tack för att du finns !

   Reply
  • du passar så bra i dom där glasögonen, längst upp till höger :) supersnyggt!

   Reply
  • Mysiga bilder! :-)

   Reply