Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:05 | January 5, 2013

  total eclips.


  Pic 1,3,4 & 6 – mine
  Pic 2 & 5 – tumblr

  Jag vaknade upp svinsent idag och har hållt på att packa och bara haft en allmänst stressig dag! Jag ber om ursäkt för den förbannat dåliga uppdateringen idag. Men nu är jag tillbaka som vanligt :) Hatar när man har sånna dagar då allt annat kommer i kläm. Men jag har massa skoj till er nu under helgen :) Vilket känns skitroligt!

  I woke up late today and pI have been packing and just had a stressful day! I apologize for my damn bad update today. But now I’m back as usual :) I hate when I have days like this when everything else get’s in the way. But I have lots of fun pictures for you now over the weekend :) Which feels great!


  26 kommentarer  26 kommentarer om “total eclips.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här