Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:44 | January 7, 2013

  Sweet red

  Outfit from summer /Dress from Romwe/Sunnies are old/Belt from Monki/Bag from Zara/Shoes from Jimmy Choo/

  Kommer ihåg att jag inte ville lägga upp den här outfiten i sommras eftersom jag tyckte både bilderna och outfiten var så tråkigt! Varför tänkte jag så? Visst, bilderna i sig är väl inte svinroliga.. Men klänningen och skorna är ju superfina ihop. Eller hur?
  Undra om jag har mer sånna outfits på min dator? Har ju fuuuullsmockat av bilder/mappar osv.
  Jag vaknade upp imorse med dunkande huvud och feber, men nu mår jag en aning bättre. Ska möta upp min pappa för lunch snart. Ni ska få dagens outfit sen med :)

  Remember that I didn’t want to post this outfit this summer because I thought both the pictures and the outfit was so boring! Why did I think that? Sure, the pictures themselves are not so funny .. But the dress and the shoes’re awesome together. Right?
  Wonder if I have more outfits like that on my computer? I’ve got sooo many images / folders etc..
  I woke up this morning with a throbbing head and fever, but now I feel a little better. I will meet up with my dad for lunch soon. You’ll get today’s outfit later :)


  28 kommentarer  28 kommentarer om “Sweet red”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här