Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 23:19 | January 7, 2013

  the number 22


  D E T A I L S

  Olika closeup & detaljbilder från olika outfits som jag haft genom detta år! Det är så himla roligt att gå tillbaka till sommar-arkivet och kolla.. och samtidigt lite deprimerande, haha. Jag kan på riktigt inte beskriva med ors hur MYCKET jag vill att det ska bli vår/sommar nu. Att kunna klä sig SÅ mycket roligare och snyggare! Håller ni inte med mig? På våren/sommaren spudlar kreativiteten och insirationen. Nu är det kallt och jävligt bara.. den där tjocka jackan man alltid måste ta på sig som förstör alla outfits, alla långa brallor , de täckta och tråkiga skorna. Ja ni – Det ska bli ack så skönt att åka utomlands om 2 veckor! BARA BEN, massa fina outfits . Som jag längtar!

  Various closeup & detail images from different outfits that I had through the year! It’s so much fun to go back to the summer-files and check .. and a bit depressing, haha. I can’t really describe with WORDS how MUCH I want it to be spring / summer now. Being able to dress SO much more fun and better looking! Don’t you agree with me? In the spring / summer the creativity is flowing and the insiration. Now it’s just cold and grey .. that thick jacket you always have to wear that destroys all outfits, all those long pants, the covered and boring shoes. Yes – It will be oh so nice to go abroad in 2 weeks! TO BE BARED LEGGED, take a lot of nice outfits. I’m longing for it!


  36 kommentarer  36 kommentarer om “the number 22”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här