Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:56 | January 9, 2013

  King of my castle

  Todays outfit/Shirt from Wrangler/Skirt from Cubus/Hat from Monki/Jacket from Issue 1.3, HERE/Bag from Chicy/Knit from JC/Shoes from D.N.A/Shades from Karen Walker, HERE/

  Åh.. detta dumma väder! Jag blir seriöst sjukt deppig av detta. Det är mörkt, kallt, grått/blått och snöigt ute.
  Tänk er när det börjar bli grönt igen! Blommorna slår ut, solen strålar, allt kommer till liv igen.. jag längtar så jag dör typ.
  Idag har jag umgåts med min fina vän Julian. Vi traskade på stan, tog en promenad längs Djurgården och pratade om livet. Jag har precis kommit hem och mellanlandat innan jag ska ut i kylan igen. BURR! Funderar starkt på att dra på mig långkalsonger och byxor denna gång. Filmade in lite klipp imorse från min morgon – absolut inget märkvärdigt direkt, men tänkte ändå klippa ihop den och visa . Om ni vill?
  Nej nu ska jag dra på DENNA gamla dänga på hösta volym och kasta i mig en redbull innan jag ger mig ut i kylan!

  Oh .. this stupid weather! I’m becoming depressed by this. It’s dark, cold, gray / blue and snowy outside.
  Imagine when it’s green outside again! The flowers bloom, the sun shines, everything comes to life again .. I long for it so much.
  Today I socialized with my good friend Julian. We walked around town, took a walk along Djurgården and talked about life. I have just come home and stopover before going out in the cold again. BURR! Thinking strongly about pulling on some long underwear and pants this time. Filmed in some clips this morning from my morning – absolutely no big deal right away, but thought nonetheless cut it up and show. If you would like that?
  No, now I’ll listen to THIS old wallop on the highest volume and drink a redbull before I go out in the cold!


  32 kommentarer  32 kommentarer om “King of my castle”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag bl också så sjukt deppig av höst/vintern! Har bott o Australien ett år och nu när jag har kommit har jag blivit sjukt deppig! Inte ofta man ser solen hemma och det påverkar en så himla mycket, allt är så lättare när det är varm och soligt! Annars älskar jag din blogg du är sjukt grym :) många kramar till dig

   Reply
  • så snyggt! grym inspo!!

   Reply
  • så fina bilder, längtar med till våren !

   Reply
  • Håller med dig, vill också ha värme&sol! Jättefina bilder och snygg outfit! <3

   Reply
  • Din blogg är bäst, Angelica! Fint du lyckas kombinera kjolen och skjorten, väldigt avslappnat samtidigt som det ser coolt ut, snyggt!

   Reply
  • amazing layering!

   Bises,
   monkeyshines
   http://monkeyshines-monkeyshines.blogspot.com/

   Reply
  • You are just perfect! Always so inspiring outfits!

   Reply
  • Jag håller med, detta dimmiga, mörka väder är hemskt. Vill se solen!
   Tur att man åker till Barbados om 2 veckor :) det kortar ner vintern lite iaf.
   Jättebra blogg, dina bilder är inspirerande!

   Reply
  • Du är så otroligt snygg Angelica!

   Reply
  • grymt snygg är du Angelica! jag skulle gärna vilja se hur du gör alla dina frisyrer och öven hur du lockar dit hår, hade varit väldigt kul om vi visade det!

   Reply
  • Väldigt snyggt!

   Reply
  • men åh, fint! kjol är så underbart!

   Reply
  • Vilka fina bilder! :-)

   Reply
  • Så FINT. Älskar mössan!
   Blir sugen på vår när jag såg denna outfit :)

   Reply
  • Sooooo lovely pictures! U are so beautiful Angelica! <3

   /C

   Reply
  • härliga bilder :)

   Reply
  • You can go inhere and check out my blog: http://www.facebook.com/SheilaLukmanBlog. Thank you!

   Reply
  • Visst är det grått men jag blir fortfarande väldigt inspirerad av dig! Kör nog på något liknande imorgon jag :)

   Reply
  • Så kule farger! Liker skjørt som hverdagsantrekk. Så feminint men likevel utrolig kult :)

   Reply
  • du är så inspirerande & bra. tummen upp för dej, KRAM

   Reply
  • snyggt!!! as always! :) du angelica, du vet din nya nättröja från h&m, finns den i affär nu? jag har varit SÅ desperat efter en sådan tröja hur länge som helst nu, så när jag såg ditt inlägg blev jag helt överlycklig! men har kikat på deras hemsida och där finns den inte, och pga min desperation, gick jag precis igenom hela h&m katalogen sida för sida.. och inte där heller, Jag MÅSTE hitta den! ha :) xx

   Reply
  • Gjerne vis videoen! Veldig kjedelig vær nå og gleder meg selv til sommeren! Nydelig antrekk forresten :-)

   Reply
  • Fullkomligt älskar din hårfärg för tillfället!

   Reply
  • Gah, så syggt!

   Reply
  • asfina bilder, älskar din blogg!

   Reply
  • Snyggt! Älskar de olika miljöerna du finner att fota dina outfit-bilder på!

   Reply
  • I just love your style and your outfits! You are such an inspiration!

   Reply
  • dina Bilder är så sjukt balla! :D

   Reply
  • Jättefina bilder :)

   Reply
  • jag är också så satans tr;tt på detta väder! En av mina favo bloggar, besides from yours; http://www.xellaworld.blogspot.com bloggar och bor i Filippinerna och flänger runt i hela Asien, ett tips som är jäkligt inspirerande och upp piggande att se vackra bilder och outfits, i detta skit väder!

   Reply
  • Men så snyggt!

   Reply
  • i always love your videos

   Reply