Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:12 | January 10, 2013

  Issue 1.3 S/S


  White jacket, HERE / Biker jacket, HERE

  Häromdagen så släppte Issue 1.3 lite vårnyheter! Jag föll extra mycket för dessa två plagg :) Speciellt den superdupersnygga skinnjackan som fadar in från svart till blått. Hur cool? Denna kommer vara helt fantastisk snygg i Vår/Sommar. Håller ni med mig?

  The other day Issue 1.3 released some spring_news! I fell extra for these two garments :) Especially the superdupercool leather jacket that fades in from black to blue. How cool? This jacket will be stunning in the Spring / Summer. Don’t  you agree with me?


  25 kommentarer  25 kommentarer om “Issue 1.3 S/S”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här