Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:14 | January 11, 2013

  ELLE Awards 2013 / The hair

  My hairdo for tonight

  Jag har varit hos underbara Carro på Michael&Frisörerna idag och fått mitt hår fixat inför ELLE galan ikväll :) ÅH jag blir alltid så jäkla nöjd när jag går dit!! Jag kör på en slarvig, fast riktigt fin uppsättning ikväll till min fina svarta klänning.. Min klänning är så fantastisk också! Cimon ska komma hit sen så ska vi ta lite bilder på hur vi ser ut ikväll :) Så det ska ni få med!

  I have been to wonderful Carro at Michael&Frisörerna today and got my hair done for the ELLE gala tonight :) OH I’m always so damn happy when I go there! I’s a sloppy, though really nice hairdo tonight for my nice black dress .. My dress is so amazing too! Cimon is soon coming over here, then we’ll take some pictures of how we look tonight :) That you are going to get!


  50 kommentarer  50 kommentarer om “ELLE Awards 2013 / The hair”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här