Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:21 | January 13, 2013

  She said ” I have never in my life felt like a princess..”


  Me & Cimon before ELLE Awards

  Tanken var att vi skulle ta jättesnygga bilder i en gigantisk trappa.. men vad gör man när man är fett försenad och inte riktigt hinner? Så det fick bli såhär istället! Men det blev ju OK ändå. Cimon var som vanligt sjukt stilig med en fantastiska kostym from H&M! Jag bar som sagt min klänning från Forever Unique.

  The idea was that we would take great-looking pictures in a giant staircase .. but what do you do when you are very delayed and didn’t really have time? So it had to be like this instead! But it worked OK anyway. Cimon was as usual very handsome with an amazing suit from H&M! I wore as I said my dress from Forever Unique.


  29 kommentarer  29 kommentarer om “She said ” I have never in my life felt like a princess..””

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här