Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:21 | January 15, 2013

  Like this

  Todays outfit/Jacket from Romwe, HERE/Beanie from Gina Tricot/Sunnies from Romwe, HERE/Shoes from Alo/Top from H&M trend/Mesh shirt from H&M/Pants from Zara/ Bag from Angelica Blick for NLY trend, HERE/

  Vilket snökaos det är! Vad händer?! Tur som sagt att man ska till Zimbabwe på söndag.. Vilket jag ska berätta mer om! Jag har så jäkla mycket roliga resor att se fram emot detta år. Jag som sagt till mig själv ” Jag reste så mycket förra året så i år ska jag högst åka utomlands tre gånger på lite större resor” .. tjena. Först underbara Zimbabwe sen New York, Costa Rica och Roadtrip i Kalifornien!! Hur galet är det? Jag ska berätta mer om alla resor !

  It’s snow chaos! What is happening?! Luckily, as I said we are going to Zimbabwe on Sunday .. Which I’ll tell you more about! I have so darn much fun trips to look forward to this year. I said to myself “I traveled so much last year so this year I’ll will only go abroad three times – larger travel” .. hello. First wonderful Zimbabwe after that – New York, Costa Rica and California Roadtrip! How crazy is that? I’ll tell you more about all the trips!


  44 kommentarer  44 kommentarer om “Like this”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här