Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 23:28 | January 17, 2013

  To get better / A positive turning point

  Jag har suttit i ca 2 timmar att försöka få ner filmerna som X skickat via sprend.. TVÅ TIMMAR?! Iofs så är filen typ 1,5 GB ..
  Och jag som tänkt lägga upp filmen ikväll :( Aja, det får bli imorgon. Jag har uträttat lite ärenden idag och haft en riktig städar-dag här hemma. Jag vill att det ska vara snyggt och städat tills jag kommer hem från Zimbabwe.
  Nu har jag slängt på mig mjukisarna och dricker te framför tvn.

  Okej – Som vissa av er märkt så har jag varit rätt “nere” och deppig den senaste tiden vilket gått ut lite över bloggen med uppdateringar osv. Jag vill bara berätta för er VARFÖR det blivit så, och ja.. livet har helt enkelt kommit emellan den senaste tiden. Jag är inte mer en människa och jag har haft det riktigt, riktigt kämpigt en ganska lång tid! Idag kom någon slags vändpunkt faktist och jag kom på mig själv tänkandes på ett väldigt positivt och ljust sätt idag. Jag känner mig levande för första gången på länge! i och med denna vändning och att jag skönt nog kommer åka iväg så vet jag att allt kommer vända och bli bättre nu: Både privat och med bloggen! Jag tackar er för att ni varit tålmodiga, ni är BÄST.  Nu känner jag att allt kommer bli SÅ mycket bättre och jag är så pepp på att kicka igång ordentligt igen med bloggen – Så som jag var innan ( Fast bättre! )!!
  Så vad säger ni? Jag tycker vi kör igång redan IMORGON!! NU KÖR VI!
  Nu är jag självklart riktigt nyfiken på att höra vad NI vill se mer/mindre av i bloggen? Eller möjligtvis andra förslag? HIT ME!

  I’ve been sitting for about 2 hours trying to get the movies that X sent via sprend .. TWO HOURS?! Okey, the file is 1.5 GB, so maybe I shouldn’t complain ..
  And I thought to upload the movie tonight: (Oh well, I will do it tomorrow). I have done some errands today and had a real clean-day here at home., I want it to be neat and tidy until I get home from Zimbabwe.
  Now I’ve thrown on some nice slippers and I’m drinking tea in front of the TV.

  Okay – As some of you noticed, I have been quite “down” and depressed recently, which expired a little over the blog with updates etc.. I just want to tell you WHY it’s been so, and yes .. Life has simply come between the recent past. I am no more then a human being and I’ve had it really, really tough for quite a long time! Today I got to some kind of turning point Actually, and I found myself thinking in a very positive and bright way today. I feel alive for the first time in a long time! And with this turning point, I know that everything will turn around and get better now: Both private and with my blog! I thank you for being patient, you are the BEST. Now I know that everything will be SO much better and I am so excited to kick off properly again with my blog – Like I was before (Only better!)!
  So what do you say? Ithink we should start first thing TOMORROW!! HERE WE GO!
  Now I’m obviously really curious to hear what YOU want to see more / less of in my blog? Or possibly other suggestions? HIT ME!


  78 kommentarer  78 kommentarer om “To get better / A positive turning point”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Mer hårvideos!! För du är så grym på det! Puss & kram

   Reply
  • Hi Angelica, glad to read you are feeling more positive and full of energy ! I also have moments of sadness and lately I feel I need a fresh start, too ! You are amazing, I love your style and blog, your pics are so beautiful and so are you ! Hugs from Italy

   Fashion and Cookies

   Reply
  • Mycket mode! Enkla stylingtips o tips om fynd i diverse butiker önskas oxå. Du är oxå alltid så snygg i håret! Så mer hårtips! :)

   Reply
  • So great to hear that you are feeling better! I absolutely adore your blog, and I find so much inspiration here. What I would like to see more, is maybe you being a little more interactive with your readers – like in the comments. I see that we often ask questions, and it would be nice to sometimes get a response. I understand that it isn’t always possible, but a little more interaction would be nice. Hope you have an amazing trip!
   xoxo

   Reply
  • skulle vilja se mer videos där du gör både vardagliga och festliga frisyrer :)

   Reply
  • nice to hear that you feel better! i miss your old pictures a little bit. i think the pictures you make the last months are to “fake”, i don’t know how i can say it properly. i like your old “easy” pictures with simple poses better. don’t take this as a negative thing!
   and maybe it’s an idea to make an “ask me anything” again? i looove those posts! so you get closer to your readers
   buttt i love your blog and your style and keep doing what you’re doing!!

   Reply
  • Har ju förstått att något inte varit fullt ok, hoppas dock inte du tagit illa vid dig av någon av mina kommentarer angående din frånvaro. Älskar ju din blogg men förstår självklart att mår man dåligt så orkar man helt enkelt inte men skönt att höra att du mår bättre :)

   Jag älskar dina Day & Night, så det vill jag se mer av!
   Älskar även dina morgonfoton när du sitter insvept i en stor stickad tröja eller täcka och en kaffemugg i handen.
   Och som alltid dina outfits, hade dock varit kul att veta hur du tänker när du sätter ihop dina outfits så kanske att du gav en liten inblick i varje outfit du lägger upp eller liknande.

   Massa kramar

   Reply
  • Mer intredning- visa hur du bor!
   Skönhets tips, mat tips, tränings tips!
   Smink video hår video!!
   Edvin?
   Massor bilder

   Reply
  • amazing sunnies!

   http://monkeyshines-monkeyshines.blogspot.com/

   Reply
  • I would like to see how a typical day is for u, and maybe some fashion-tips if u have some.. Would also be cool to see a bit of your lifestyle:)

   And remember: Comparison is the thief of joy.. These words have changed me a lot ;)

   Reply
  • Gleder meg til videoen kommer! Trist å høre at du ikke har hatt det så bra den siste tiden, men det gjør meg utrolig glad å høre at det er helt motsatt nå og at du skal kjøre på, det er kjempe godt å høre, Angelica! Jeg vil gjerne ha mere videoer, kanskje noen tips/anbefalinger? Men du skal også vite at jeg syns at bloggingen din er utrolig bra :-)

   Reply
  • we all get depressed, i hope your trip to zimbabwe will help you to get better, i really like your blog.
   what do i like to see in your blog aside from clothes? i love when you share makeup you use, your favourite perfume and so on.
   your fan from ukraine

   Reply
  • Angelica, you’re really great and have achieved so much at your age. Go at your own pace. Your blog is super no matter what. Hope you feel better. xo

   Reply
  • A video tutorial where you show how to do that curly hair wich uou had in previous post!

   Reply
  • Jag skulle vilja se mer Day and Night bilder!
   Och ta den tid du behöver, för det viktigaste är hur du mår, inte hur mycket du uppdaterar bloggen! :)

   Reply
  • i would love to see a make-up tutorial of some of your make-up looks because i love them!

   Reply
  • Hade gärna velat se mer videor när du fixar fina frisyrer och smink :) gärna att du berättar hur du tränar, tips på vad du äter, “What I eat monday” följer en annan blogg som alltid lägger upp film ibland bilder på vad hon åt på onsdagar, frukost, lunch mellanmål etc..

   Reply
  • Mer videobloggar på dig, samt lite inredningstips skulle va kul :)

   Reply
  • Vad skönt att höra att du mår bättre! Du lägger ju upp superfina outfits bilder men jag skulle gärna se mer vardagsbilder med :) Hoppas du får en fin resa! Kramar!

   Reply
  • Love the picture!
   Fortsätt med dina otroligt fina bilder!

   Reply
  • låter GRYMT bra! :D

   Reply
  • I really miss your old edgy and minimalistic way of dressing. Obviously you have such a great style but I really don’t see myself wanting to wear that many of your outfits the way I did a year ago. With that said, I absolutely love all of your pictures they are so amazing!

   Reply
  • Packningstips! Med tanke på att du reser väldigt mycket & har åkt på en del festivaler! Vad ska jag packa i resväskan utomlands? Vad ska man ha för skor väskor? Samma sak fast vad ska man packa i festivalväskan? :))

   Reply
  • You are my absolute favorite and you are one of my most important style icons ever!
   Keep your awesome work up and I will always cheer for you Angelica!
   I have one wish: Maybe a little more photos with your boy would be sooo nice and cute to see :)
   All the rest is as perfect as it is already!
   Keep your head up and stay happy!

   Reply
  • I know the feeling! Men du klarar det, så grym!!
   Jag vill se lite mer “vad som är modernt i vår..” eller aa för varje årstid då! Och hårtips, iochmed att jag har lika långt hår som dig och får panik på mitt!
   Stay positive!

   Reply
  • Gud vad glad jag blir över att du mår bättre, känner dig mer positiv! Vet själv hur det är, man mår förjävligt och sen helt plötsligt så säger det nästan “plopp” i huvudet och så kommer en liten liten positivtanke upp i huvudet och den vänder hela världen igen. så underbar känsla. Först och främst ska det ju bli hur coolt som helst att se bilder från Zimbabwe, men någonting jag skulle vilja se mer av (ingenting mindre för allt du gör är så sjukt bra) är hårvideos, då du är så galet bra på det, enkla tips på vad man kan klä på sig en dag då allt bara känns piss, VAD man MÅSTE ha i garderoben enligt dig, vad som är en bra bas och som alltid funkar… Det är nog det jag kommer på nu :)) Stor kram till dig!

   Reply
  • Åh vad härligt att du har ny, positiv energi igen! <3
   Jag skulle vilja se: i skönhetsväg – mer hårvideos! mer Day & night!
   Övrigt: Mer om hur du bor! Och gärna berätta lite om hur du tagit dig dit du är idag och tips om man vill jobba med mode te x! Skulle vara jätteintressant att veta, stor kram och tack för en toppenblogg!

   Reply
  • Hi! I was going to try writing in swedish but no.. you wouldn’t probably understand a thing :D

   I’ve been reading your blog for a couple of months now, and I love it. At first, your style was a little bit too much for me (my style is lame :D) but now I have fallen in love with it. You are the most beautiful girl I have ever seen and your style is amazing. I hope your personal troubles will work out fine. I have also been depressed last year for a long time, so I know the light will come in the end of the tunnel. Be strong, you are amazing. I wish you a very happy weekend and soon is spring and sunny!

   Reply
  • Eftersom att du har en grymt skön stil, så hade det varit kul om du kunde lägga ut lite tips på snygga kläder att köpa utöver dom du redan har köpt själv.
   Älskar också dina day/nigth inlägg. Du är ju alltid så fin i håret, så det hade även varit kul om du la upp videos på hur man fixar dina frisyrer.

   Reply
  • Massa dagensoutfit. Även hur du matchar plagg dag mot natt.
   Jag undrar också vilka andra bloggar du läser?

   Reply
  • Mer frågestunder! :)

   Reply
  • Du är så go tjejen! Glad att ha dig tillbaka på fötterna igen :D Fortsätt jätte gärna med dina videos! Dom är verkligen inspirerande och något du skulle kunna skriva mer om är lite gott te? Kanske dina snygga kläder fast i lite budgetvariant om du köper något som kostar lite mer? MUSIK TIPS skulle vart underbart, det kommer ju lite tips då och då och älskar de låtarna! Du kanske kan visa oss din lägenhet och garderoben! :D Haha brainstormar lite ideér och du har säkert lagt ut detta förut men du gör som du vill :)

   KRAM PÅ DIG ! <3

   Reply
  • Så skönt för dig med en positiv inställning! Och dessa mysiga videos (videor?) som du gör skulle inte sitta fel. Eller bara fina “the moment” bilder som du brukade ta… sittandes i fönstret med en kopp te etc. Annars finns det inget mer som du iskulle kunna göra som du inte redan gör så bra. Kram!

   Reply
  • Ja vill att du tar mer bilder i din vardag, inte bara outfits utan som du alltid gjorde förr :) Sedan älskar jag när du lägger upp tips om vart man kan köpa saker och var dig själv! Känn inte att bloggen måste vara super proffsig utan kör på Angelica Blick! Du är Bäst och vad skönt att du mår bra nu! Vi alla har det kämpigt ibland men det är bara att ta tjuren i hornen och börja om på nytt! Heja Dig som min mamma brukar säga när jag är nere!
   Kramar

   Reply
  • like the sunglasses! :-)

   Reply
  • tycker också du borde ta mer bilder (eller videos) av vardagen, inte bara outfits/egopix och fina mornar. samt skriva lite roligare texter.

   tycker du är helt galet grym så egentligen bör man ju ej klaga, men bara tips! :)

   Reply
  • Hej! Åh vad underbart att du mår bättre! Jag tycker resan din blogg är grymt bra och “välgjord” :)
   Måste bara säga att om du någon gång får för dig att du inte gillar din rosa Colorado tröja mer så skulle jag bli såååå glad om du typ mailade och sa att du vill sälja den, haha, detta kommer nog inte hända, men jag ÄLSKAR DEN! Lev vidare glad nu, du e bäst! <3

   Reply
  • Sjukt snygga glajjor måste jag säga! ;)

   Reply
  • I really love your blog and your outfits. I follow you for a couple of years now. I would like to see some more (healthy) meals your having, to get some inspiration and maybe some of your workout exercises, if it’s possible.
   I think it’s great how many updates your doing every day, in my opinion that is one of the strengths of your blog, and the beautiful outfits off course. Thank you.

   Reply
  • You’re so georgeous! Im glad you’re feeling better.. Sometimes life’s a bitch.
   – I would really like to hear something about your skin cleasing routines, make-up routines, training, which tendens you think we should be looking out for this year.
   Love from DK!

   Reply
  • Heej!

   Checka in Cestlamode.se finns en massa fiint däär :)

   Reply
  • Nydelig bilde :D Du er så vakker!

   Reply
  • Hej Angelica, it’s so nice to hear, that you’re feeling better! I really love your blog, you’re so creative, a true inspiration. I’d love to see more of your apartment and your furniture! but your blog is very nice and exceptional, as are you!

   Reply
  • Hey! Älskar din blogg och du är så himla snygg så man dör lite! Hehe
   Jag skulle vilja se mer bilder från din vardag :)

   Reply
  • Hej Angelica! Vad roligt att höra att du mår bättre och ser framåt. Det är otroligt vad du kämpar för bloggen trots att du mått sämre en tid. Sånt är livet och det finns nog ingen som är på topp jämt och ständigt.
   Du är en riktig fighter och det är så roligt att följa med dig i din blogg. Tycker dessutom att det är väldigt bra av dig att skriva sånt här, för det visar att du faktiskt är en människa som alla andra, vissa bloggar är ju så mycket för att livet alltid är så himla bra och att det inte finns något dåligt alls.¨
   Du är underbar och jag hoppas verkligen att du fortsätter, ha en super bra resa(riktigt avunsjuk, hade varit riktigt härligt att åka på en sån resa istället för att vara hemma i tjugo minus..)
   Ha det super! KRAM

   Reply
  • Skönt att du mår bättre! När åker du? :)

   Reply
  • Det skulle vara mycket roligare om du la upp bilder från din dag. Typ som när du har fikat eller nått så skulle det vara roligt om du kunde fota hela dagen istället för bara outfit bilder! :)

   Reply
  • Jag har för mig att du använde mycket second hand kläder när jag började läsa din blogg. Det hade varit roligt att se mer sånt men du kanske inte tycker det är lika roligt att shoppa sånt längre:)? Det skulle också vara roligt att se lite mer av hur dina dagar ser ut, bilder på vad du gör osv, och inte bara outfits. I vilket fall som helst så är du grym på det du gör och inspirerar väldigt många. Och försök se framåt. Snart är våren här också:) kram

   Reply
  • First of all I wish you all the best,and that the bad times are behind you..you are beautiful and creative and that’s way I love your blog so much. I would love to see more videos,hair tutorials.. Lots of love,all the way from Serbia. XOXO

   Reply
  • Tycker du ska fortsätta lägga upp dina outfits, det måste du!
   Men du lägger nästan aldrig upp vardag. Eftersom du fotar helt amazing kan du ju som resten av Sverige ta lite mysIga frukost bilder, bilder om du fikar eller på någon fest.
   Det vore kul eftersom man inte ser så mycket mer än outfits, så ta mer bilder på: mat, frukostar, fest, vardag, outfits, kanske collage från Polyvore, instaweek osv.
   Love Sara

   Reply
  • din blogg är underbar som den är men det skulle inte skada att slänga in lite mer tips!

   Reply
  • I love your blog :)

   Reply
  • Du skrev ju inte alls varför men vad bra att du mår bättre! Men hur kommer det sig att du bara nämner Edvin ibland?? Är ni tillsammans eller inte?

   Reply
  • Hej Angelica, tack för en otroligt inspirerande blogg! Jag vill bara göra dig uppmärksam på att när man öppnar vissa av dina inlägg i bloglovin (bland annat det här) så försvinner de första raderna av texten. Vet inte om det bara är för mig men det är lite irriterande i alla fall, borde ju gå lätt att ordna :) Hoppas att du får en fin fredag!

   Reply
  • Hej Angelica, din blogg är otroligt inspirerande och jag verkligen älskar din stil! Men jag saknar den gamla Angelica som var mer öppen om sitt privatliv. Tyckte det var så roligt att följa din vardag, men sen du flyttade till Stockholm har din blogg känts rätt “död” i jämförelse. Är också väldigt nyfiken på vad som hände med Edvin, älskade att läsa om er två förut. Är ni endast vänner idag? Förstår att du kanske inte vill lämna ut alla detaljer i ditt liv men det vore kul om du ändå kunde dela med dig av livet i stora drag!

   KRAM och tack för din blogg

   Reply
  • mer av dina favoritlåtar:)

   Reply
  • Fler videos!! Jättekul att se! :)

   Reply
  • Jag gillar faktiskt din blogg precis som den är! :)

   Reply
  • Jag tycker att din blogg blir bara bättre och bättre om jag ska vara ärlig. Jag gillar verkligen att du tar mer “fashion forward”-foton till skillnad från alla andra svenska bloggerskor — vilket gör dig till den (vad jag anser) enda bloggerskan i sverige som får kalla sig MODEbloggerska. Du vågar ta chanser och så med din klädstil :) Något jag tycker är tråkigt (som tumblr-bloggerska) är att du lägger in texter i dina bilder. Visst, det kan vara roligt att ha med en text, men kan du inte lägga den bilden som rubrik eller något istället? Istället för på bilden liksom. Det är nog den enda kritik jag kan komma på. Kram!

   Reply
  • lite mer “privata” videos. Då menar jag lite ur din vardag bara, typ att du bara berättar om någonting. Kanske om en grej du kom att tänka på eller något som berör dig. Du får gärna börja med lite listor om dig.” T,ex 10 grejor du inte visste om mig”. Sen får du gärna berätta, vem är Edwin? är det din pojkvän, för visst var du tillsammans med honom förut?. Sen har jag för er att ni gjorde slut. Men jag kanske har fel, :) Men gärna lite mer privata videos, det är kul! :) kram!

   Reply
  • Jag vill se lite mer videos, smink, hårtips och sånt :-) Gillar din blogg redan men!

   Reply
  • Det vore roligt att höra lite mer om din träning på bloggen. Förstår självklart att det är en modeblogg först och främst, men litegrann om din träning skulle också vara roligt att få veta mer om, då du verkar hålla på med detta ganska mycket :) Annars tycker jag att din blogg är super precis som den är!

   Reply
  • Frågestund kanske ? känns att det var länge sedan du höll en sådan :) Annars så tycker jag din blogg är GRYM!!! Älskar din stil och så är du ju så jävla vacker också. Skönt att du börjar må bättre! :) <3

   Reply
  • Du är så stark Angelica!!

   Reply
  • Hej!
   Man har märkt att något inte varit bra, så det är toppen att du fått ett nytt perspektiv att se på och att du verkar gladare!
   Älskar din blogg och har följt dig i 3 år nu. Du är en stor inspirationskälla!

   Ha det bäst!

   Reply
  • Säger som Klara där uppe :-) berätta gärna lite mer om ditt liv, din bakgrund osv. Vart du är uppvuxen, vilken linje du gick på gymnasiet, hur du bor, framtidsdrömmar, barn?, intressen, jobb mm :-)

   Reply
  • Jag vill se mindre av perfektion. Du kan klaga över bilder som redan är helt förträffliga och det märks att du strävar efter perfektion. Det är bra att vara ambitiös men inte överambitiös. Glöm inte bort att se nyanser. Tänk på att du har läsare som lätt påverkas. När du skriver “dessa bilder blev inte tillräckligt bra yadayada” så sätter du automatiskt alla andras bilder med samma kvalite i samma kategori, och de tänker att de inte heller är tillräckligt. Effekten blir att du sätter en stor press att alltid vara på topp och att du lär andra att värdera sig själva utifrån prestation, precis som du värderar dig själv utifrån ditt egna utförande. Det ska man inte. Vårt riktiga värde finns för att vi existerar och allt annat är bara egna illusioner och resonemang om vad man ska göra för att vara värd. Kram

   Reply
  • i know the feeling.. men efter regn kommer solsken som man säger! skönt att du mår bättre!!

   jag skulle gärna se att du delade med dig av lite karriär tips. det är så många bloggare och folk inom mode branschen som lixom framstår som att de helt plötsligt bara vaknade en dag uppe i toppen, och aldrig pratar om vägen dit, om du förstår vad jag menar? men vi alla är ju i starten någon gång och det skulle vara kul att få lite tips hur man lyckas i blogg- och modebranchen. du är en stor förebild för mig och många andra och enligt mig typ den enda som faktiskt erkänner att du är mänsklig också. vilket är ett stort plus!

   jag menar, till exempel som att du går in på MIN blogg ibland och svarar.. min lilla blogg som ändå börjar ta fart i form av anställningar på olika portaler osv. det känns speciellt att du tar dig tid för det!

   oj vad jag babblar! karriär tips tack :) kramar på dig!

   Reply
  • Du är så otroligt stark. Klart du kommer klara detta!

   Reply
  • Kjære Angelica! Så godt å høre at du føler deg bedre :) Jeg har blitt så glad i bloggen din, og du gir så mye av deg selv, i tillegg til mas inspirasjon. Så tusen takk! Du behøver ikke prøve å bli bedre med bloggen, du er allerede best ;)

   Reply
  • Först och främstvill jag bara säga att jag tycker jag du är väldigt stark som vågar vara så offentlig med din vardag. Visst tjänar du pengar på det, det vet vi alla, men att prata om att du faktiskt har det svårt ibland är ett svårt steg att ta, även om man bara berättar det för de närmsta. Att du berättar det för hela Sverige gör att du verkar ännu starkare, och mer självsäker i dig själv, verkligen någon att se upp till!

   Det jag skulle vilja läsa om är din resa från Ljunkan i Linköping, till att bli en av de största (om inte den största, (Kenza driver inte en modeblogg, hallå?!)) modebloggarna i Sverige! Hur gick det till? Hur lyckades du? Och vad gav dig drivkraft att fortsätta blogga, även genom de tuffa tiderna när kanske ingen läste vad du skrev?

   Tack för en jättebra blogg som inte bara inspirerar oss läsare att se snygga ut, utan även också motiverar oss att jobba hårt för vad vi vill åstadkomma.

   Tack!

   Reply
  • we would really like to see your home! you could show us some decor! we love you big time!! hugs by your fans from Finland

   Reply
  • I love your blog- your style is an absolute eye-candy. I am glad you are feeling better, mood swings are part of the game unfortunately. You must be looking forward to your adventure in Africa- so so jealous!- it will be a life-time experience :)

   p.s would really love to see some hair tutorials please!

   xoxo

   Reply
  • Great to see you’re happier babe xx

   Reply
  • First of all, I absolutely love the way your blog is right now! Edgy but wearable, cool photos,… The only thing that i don’t like is those ‘outfit sneak peaks’, a little bit unnecesary and why not post the whole outfit at once.
   What I particularly ADORE about yourblog is how you keep buying stuff at H&M and so! I mean all the other bloggers only wear designer stuff (which is a utopia for us, readers) once their blogs get successful, you stay true to your roots <3!!!!
   I'm glad to hear you're feeling better, but I can't help but wonder WHY you were feeling sad?? You have absolutely nothing to be insecure about! One of the most successful blogs, very pretty girl, coolest style in the world, killer body!
   Love from Belgium

   Reply
  • Angelica jag tycker du har en UNDERBAR blogg! Den bästa bloggen i Sverige när det kommer till mode enligt mig, och just därför kanske du förstår att det är den delen jag gillar mest.

   Jag tycket att din blogg på senaste tiden varit bättre än tidigare. Fler outfits och det är även den kategorin de flesta inlägg har handlat om, LOVE IT!
   Måste också ge cred för detta på sista tiden, det som jag tycket gör dig så unik och duktig när det kommer till styling är att du varierar från dag till dag och blandar och mixar hur du vill på ett otroligt stilrent och modemedvetet sätt, inte bara rockigt, romantiskt eller retro utan otroligt blandat och varierat. Älskar att du kör på din stil och kör med extremt och inte har de vanliga svenne skinny svarta jeans med stor stickad tröja eller liknande dag ut och dag in.

   Du är med andra ord mer än bra! :)

   Reply
  • eg savner det personlige i bloggen din, føler du var det mye før du flyttet til stocholm.. hvordan er livet ditt ellers? er du fremdeles ilag med Edwin? eller er dere bare venner?

   Reply
  • Hej! Ville bara tipsa om en annan sida som är mkt bättre att skicka stora filer från, http://www.wetransfer.nl :)

   Tack för en inspirerande blogg!

   Reply