Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:15 | January 17, 2013

  under the orange sun


  /Dress from Rodebjer/Wishbone from HERE/Shades from Ray Ban/Bra from K.Nyman/Bag from Celine/Watch from Michael Kors/Shoes from Aldo/

  MEN ÅH! Jag har suttit och kollat igenom lite sommarbilder nu straxt innan resan, för lite inspo. Jag älskar denna klänning! Jag kommer ihåg den här dagen mycket väl. Just denna dag var jag så förbannat lycklig! Det var sommar, det pirrade i magen, solen strålade och jag skulle precis ha picknick med Amanda. Those days, those days.
  Idag har jag möten på schemat, samt STÄDA ( kaos här hemma!), börja packa och sen till presskontakterna för att träffa Daniela.
  Jag har en video till er med ( som faktist är filmad för ca 1,5 år sedan..) som jag tänkte klistar&klippa med också.

  OH! I have sat and looked through some summer pictures now just before the trip, for some inspo. I love this dress! I remember that day very well. On this particular day, I was so damn happy! It was summer, I had a tingling feeling in my stomach, the sun was shining and I was just about to have a picnic with Amanda. Those days, Those days.
  Today I have meetings on the schedule, and CLEAN my appartment (it’s chaos here at home!), Start packing and then go to presskontakterna to meet Daniela.
  I have a video for you also (that actually is filmed for about 1.5 years ago ..) which I thought I would edit.


  20 kommentarer  20 kommentarer om “under the orange sun”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här