Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:34 | January 18, 2013

  Lay your head down

  Todays outfit/Jacket from Sheinside/Shoes from Aldo/Beanie from H&M/Shades from Karen Walker, HERE/Pants from Gina Tricot/Polo from Issue 1.3,/Bag from Celine/Watch from Michael Kors/

  MEN ÅH VILKET VÄÄÄÄÄDER!! Att vakna upp till solsken var en riktigt bra början på min “nya” början :) Så himla härligt!
  Lyser solen även i övriga Sverige?
  Min morgon började med frukostmöte på Zink tillsammans med två underbara damer. Projektet vi påbörjat är ännu hemligt, men jag ser fram emot resultatet som tusan. Så med magen full av nypressad juice och yoghurt med houng traskade jag glatt i solskenet upp til Gina Tricots presskontor för att hälsa på de fina tjejerna! Det är alltid så himla härligt att ta en kaffe och bara umgås med de tjejerna.
  Vidare efter det så stack jag till Modette och hade ett litet möte med! Så jag har verkligen mosat in alla dagens möten tidigt på morgonen, så att jag ska kunna ha dagen fri till att börja packa inför Söndag. ÅH VÄRME!  Jag har lyckats få ner alla videofiler nu med så jag kan äntligen börja klippa och klistra. YEY!

  OH THE WEATHEEEER IS AMAZING! Waking up to sunshine was a really good start on my “new” beginning :) So beautiful!
  Is the sun shining in the rest of Sweden?

  My morning began with a breakfast meeting at Zink along with two lovely ladies. The project we started is still a secret, but I look forward to the results. So with a stomach full of freshly squeezed juice and yogurt with Honey I trudged happily in the sunshine up til Gina tricots press office to greet the nice girls! It’s always so nice to have a coffee and just hang out with the girls.
  Furthermore, after that I went to Modette and had a little meeting with them aswell! So I really have mashed all the day’s meetings early in the morning, so that I can have the day free to start packing for Sunday. HELLO SUNNY WEATHER!
  I have also received the videos now, so I will start editing them! YEY!


  48 kommentarer  48 kommentarer om “Lay your head down”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här