Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:28 | January 19, 2013

  Pocahontas


  Todays outfit/Jeans from Bikbok/ Shades rom Ray Ban, HERE/Belt from HERE/Jacket from Bikbok(old)/Shirt from Gina Tricot/Boots from Steve Madden, HERE/

  Denna dag må ha bjudit på solsken – men FY TUSAN vad kallt det varit idag!! Jag pälsade på mig ordentligt med en jacka som är fdrad med ludd( Hade yttligare en tjock jacka under min vanliga jacka), långkallingar under jeansen, dubbla strumpor och vantar. Mitt ansikte förfrös typ, haha! Men som sagt, vackert och soligt har det varit iallafall :)
  Vi har sprungit runt halva stan för att inhandla det sista. Så nu är vi redooo!
  Vi har precis landat hemma hos mig och ska snart bege oss på middag hemma hos Tam Thi och hennes kille. Veganskt ska dom bjuda på! Åt hos dom för någon månad sen och då bjöd dom på så himla god vegansk mat att jag nästan föll av stolen.

  This day may have bid on sunshine – but HELL it’s been so cold today! I wore thick clothes with a jacket that is lined with fluff (Additional – I Had a thick jacket under my regular jacket), long underwear under my jeans, double socks and mittens. My face froze, haha! But like I said, nice and sunny :)
  We have been running around half the city to purchase the last things. So now we are readyyyy!
  We have just landed at my appartment and will soon go to dinner at Tam Thi and her boyfriend. Vegan food! Ate with them about a month ago and they gave me so damn good vegan food that I almost fell off the chair.


  25 kommentarer  25 kommentarer om “Pocahontas”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här