Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:08 | January 19, 2013

  S M I L E


  Vilken fin morgon! Solen lyser igen, jag springer runt i mina favvotofflor och dricker mitt favvote. MUMS!
  Igårkväll käkade vi ute och gick och la oss skapligt. Idag ska vi fixa med det sista inför resan :) Såsom köpa myggnät/myggspray, växla in pengar, handla lite bekväma skor för långa promenader samt packa det sista.
  Vet ni vad? Låt oss alla börja denna dagen positivt! Kan inte ni berätta något som gör er riktigt, riktigt glada? :)
  Så sprider vi glädje och kärlek – Tillsammans!

  What a nice morning! The sun is shining again, I’m running around in my favorite slippers and drinking my favorite tea. YUMMIE!
  Last night we ate out and went to bed early. Today we’ll fix the last before the trip :) Buy mosquito / insect spray, exchange money, buy some comfortable shoes for long walks and pack the last things.
  You know what? Let us all begin this day positive! Can’t you tell me something that makes you really, really happy? :)
  So we spread joy and love – Together!


  74 kommentarer  74 kommentarer om “S M I L E”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • att kolla på din blogg gör mig glad !

   Reply
  • Svar: Men åh <3 Tack underbara du!

   Reply
  • Så fin otroligt du är! Blir så glad och inspirerad av allt du lägger upp!
   Kram

   Reply
  • Waking up and its sunny, sparkly frost on the grass and a hazlenut latte with a warm almond crossaint on the way to work. Yummie!

   Reply
  • Jag blir riktigt glad när jag, efter en fullspäckad och stressig vecka, får stå i pyjamas i köket och dricka rödvin, lyssna på Nat King Cole och laga middag med min sambo.

   Det är också sweet i veckorna när man finner tid för att läsa en bra bok, dricka en kopp te, ligga i sängen och se soluppgången, gå på morgonpromenader innan stan har vaknat till liv eller att komma hem vrålhungrig och se att middagen står på bordet.

   Reply
  • Å, du er forelsket og jeg kan se det på deg. DET gjør meg glad!

   Reply
  • Åh du ser verkligen så mycket gladare ut på bilderna sen du fick positiviteten tillbaka. Det lyser ju om dig! Fortsätt så!
   Jag blir glad över drömmar och framtidsplaner. Det gör mig så himla hoppfull!
   Kram fina du!

   Reply
  • Jag blir riktigt riktigt glad när jag åker hem och hälsar på min fina familj!

   Reply
  • När jag vaknade idag sken solen utanför fönstret och jag insåg att jag inte har något plugg alls denna helgen. Det gjorde mig glad! En dröm för alla naturvetare haha :p

   Reply
  • Att åka på semester till Colombia och hälsa på min familj!
   <3

   Reply
  • It’s weird that I had to think about the answer for a bit… What would make me really happy is to have a stress free day with only one thing to think about, to have fun. :)

   xx, Soffía
   http://www.nordicstylemag.com – free online magazine focusing on fashion and design from the Nordic countries.

   Reply
  • jag flyttar till brighton på onsdag! det gör mig peppad varje sekund

   Reply
  • Någonting som gör mig riktigt glad är att stoppa i hörlurarna i öronen med min favoritmusik på, sätta mig på en plats där jag är helt ensam och bara njuta av solen och naturen och andas in frisk luft ! ♥

   Reply
  • kan du inte lägga upp bilder på din lägenhet ?:)

   Reply
  • Något som får oss att le är när vi alla vi är tillsammans och hittar på saker ihop! Så mycket kärlek<3

   Reply
  • I love to see you happy again! It’s amazing :)

   Reply
  • Vad kul med resan. Ska bli skoj att följa från din blogg :)

   Reply
  • finaste du!!

   Reply
  • Jag fick veta en nyhet som inte är 100% men det gjorde mig sjukt glad :D

   Reply
  • Jag är glad för mitt ben äntligen har läkt och jag f

   Reply
  • Jag startade dagen med att vara på gymmet 9.30 och köra Sats core pulse i 55 min och sedan intervaller i en halvtimme, det gör mig glad :) sedan älskar jag din blogg också såklart och blir glad när jag ser att du uppdaterat den :)

   Reply
  • cute photos! really love your shirt :) hmm..something positive…pushed myself to start the day with a run, so maybe that’s a really positive thing ;)

   Reply
  • vackra du! :D

   Reply
  • Åh det som gör mig riktigt glad är att känna solens värmande strålar mot ansiktet, bara andas ut och att bara vara i nuet just då. Jag känner så vid varje årstid när solen kikar fram. Ute på landet där min familj bor, är det alltid befriande att komma hem över helgen och ta in tystnaden och lugnet, speciellt en solig dag som denna :) och att skratta en hel del förstås! Kram!

   Reply
  • Fine shorts, fin skjorte! Fint!

   Reply
  • Vad som gör mig riktigt, riktigt glad är att jag precis flyttat ihop med min pojkvän och jag får vakna med honom varje morgon, somna med honom varje kväll. Tröttnar aldrig på den mannen. Han får mig att le i det eländigaste eländet.

   Reply
  • Jag blir glad när jag slipper känna massa stress för alla måsten i livet och kan göra vad jag känner för. Det kan vara att bara ha en hel slappardag hemma i soffan tillsammans med pojkvännen eller en lång skön powerwalk ute i solskenet.

   Reply
  • Att få genuint skratta gör mig otroligt glad, speciellt den känslan som följer i magen när man haft skrattanfall i ett par minuter och man kippar efter luft, det är lycka! :D

   Reply
  • Å være i afrika gjør meg glad! Ikke at det skjer så ofte, men det er jo det mest perfekte kontinentet!

   Reply
  • Lovely photos! Like your check shirt :)

   Reply
  • Solen gör mig glad, HAN gör mig glad, min familj gör mig glad, att det snart är vpr och sommar gör mig glad, du gör mig glad, lön på fredag gör mig glad <3<3<3

   Reply
  • Jag blir glad när någon värdesätter att tänka efter och berätta vad som gör en glad, som du precis gjorde :) sen lägger jag till något från idag: lördag, sovmorgon, ligga kvar i sängen med datorn och inspireras, tända massa ljus och göra lyxfrukost och läsa en ny tidning. Skönt att känna (och skapa) stora kontraster från vardagarsmornarna. :)

   Reply
  • Jättefin! :)

   Reply
  • Idag vaknade jag av en gosig katt och världens finaste kille. Det är sånt som verkligen gör mig glad varje dag!

   Reply
  • Att jag äntligen ska få åka till New York i år som varit min dröm hela mitt liv :) blir alldeles lycklig inombords bara av att tänka på det!

   Reply
  • Vad du är vacker! Ditt leende smittar av sig!

   Reply
  • Jag blir lycklig av min pojkvän och av framtidsplaner, av resor, av mode och av vackert väder <3

   Reply
  • Ska till Thailand den 8 Februari i två veckor för första gången!! Så detta ser jag otroligt fram emot!! Blir så himla glad när jag bara tänker på resan :)

   Reply
  • Blir glad av att sitta här i soffan, läsa din blogg, gosa med katten och samtidigt veta att det är lördag :-D Härligt!

   Reply
  • Åh det är så underbart att se dig glad och du har så mycket härligt fram för dig! Så nu kommer du nog få mycket glädje i livet. Tack för en härlig blogg, aldrig tråkig, underbara bilder och personlig!!! Kram

   Reply
  • Läsa din blogg gör mig glad!!

   Reply
  • Du ler verkligen för sällan Angelica, vilket vackert leende! :)

   Reply
  • Hej!
   Jag blir riktigt glad av våren, de första dagarna man inser att det är för varmt för vinterjackan är fantastiska. Jag blir även otroligt lycklig när jag får träffa en hund som heter cleo om jag inte har träffat henne på länge, hon är en sån otrolig glädjespridare. Jag älskar henne av hela mitt hjärta. Jag blir även glad av att inte ha några läxor eller prov att plugga till :) kram

   Reply
  • Hej hopp! :) jag blir glad när det känns som att man “vaknar”, när man alltför länge har varit ledsen, fast i något fel, eller bara trött (man har “sovit”)… så hittar man hem. Blir glad igen. Det är det bästa som kan hända. Jag blir glad av; Jesus, vänner, lovsång, våren, skratt, att se fram emot resor, och att komma hem igen. Kram

   Reply
  • När man vaknar upp en lördagsmorgon, solen skiner och man känner att detta är fan mitt år. Att jag ska flytta hemifrån nästa vecka och att längtan efter att se as najsiga bilder från din sida gör mig typ såhär glad – http://www.youtube.com/watch?v=EtjvyN3rUxo&feature=player_embedded

   Reply
  • Jag blir glad av tanken på att jag åker till Teneriffa med mitt hjärta imorgon! :)

   Reply
  • Mitt liv är så galet tråkigt just nu. Jobbar knappt och det händer inget speciellt alls. Finner mina ljusa stunder i att gå till gymmet och att jag och min pojkvän är kärare än någonsin nu efter 2,5 år! Och sedan kan jag inte låta bli att bli glad när jag hör Bruno mars låt locked out of heart. Musik kan verkligen påverka en mycket!

   Reply
  • Jag blir glad av att jag mår bättre och bättre varje dag och att veta att min ångest kan bli mindre framöver :-) Kram finis

   Reply
  • Alltså, haha. Du är så löjligt snygg att jag får dåligt självförtroende!

   Reply
  • Sikke et smukt smil!!! :) :)

   Jeg bliver glad af solen, af at rejse, af at mine nære har det godt <3
   Hav en dejlig lørdag!

   Reply
  • Härligt léende och sjukt snygg skjorta.

   Reply
  • Åh, älskling.. Att DU är glad gör mig glad!!

   Reply
  • Jag blir glad av att träna cheerleading! Jag blev även väldigt glad när jag fick träffa dig på Attitude, för du är min idol!<3

   Reply
  • Laying in bed with some cup o coffee and reading my favourite blogs makes me so happy,I know it’s so weird but.. I don’t know haha!
   I love these photos, you look really nice in them :)
   http:thefashionistcoffee.blogspot.com.es

   Reply
  • Va söt du är :)

   Reply
  • En bra låt, typ jazz. Emilia Mitiku nya med So wonderful eller covern Jon gjorde “stram à little dream of me” är väldigt feelgood :) kolla in mysiga tumblr bloggar eller laga något extra gott ! :) kolla en feelgood film som ex. The Holiday ! Ha en fantastiskt bra dag fina du ! :) <3

   Reply
  • Menar så klart : Emilia Mitiku – dream a little dream of me

   Reply
  • Det här inlägget gör mig glad på något vis och att tänka på hur mycket det finns att glädjas åt. Saker som gör mig glad är: Familj, vänner, resor, härliga böcker, stressfritt, solen, mode, musik och när man som person känner att man hör hemma någonstans eller med någon :D eller när man gör saker som man tycker är kul och inte är beroende av prestation. Vi borde hjälpas åt att sprida mer glädje tillsammans :)

   Reply
  • det som gör mig riktigt riktigt glad är god mat, fina vänner & familj och te <3

   Reply
  • Att få ha en fin människa i sitt liv att dela alla sina dagar med! :)

   Och även att vi två sticker iväg till miami om ett litet tag, wiie!

   Reply
  • I like this foto!

   ammorales.blogspot.com

   Reply
  • Jag blir glad av att springa långt och länge för då tänker jag alltid tillbaka på de tiderna jag spelade fotboll och alla lyckliga minnen därifrån!

   Reply
  • Du är så jävla snygg!!

   Jag är för en gångs skull så underbart jävla lycklig just nu, har inte känt så här på flera år!

   Reply
  • Spending time with people I love and creating art to share with others :)

   Reply
  • Jag blir glad när jag får dansa! Helst i en lokal med mycket speglar! Live that!!
   Puss

   Reply
  • Så nydelig du er når du smiler! Så herlig å se du er så positiv, Angelica! Håper du har hatt en strålende dag :-D

   Reply
  • Vart är dina jättefina shorts ifrån??? :)

   Reply
  • snyyyyggg skjorta!!! och du är sjukt fin när du ler angelica!!!

   Reply
  • Things that make me happy are reading a good book, eating good food and laughing with my boyfriend =)

   Reply
  • waking up on a free day next to my husband, when i smile and he smiles back at me – happiness

   Reply
  • Så skjønn du er! Og for et fint blogginnlegg :) Det som gjør meg glad er å være omringet av familie og venner, ingenting er bedre enn det! :-)

   Reply
  • Åh Angelica, Jag älskar din blogg och tycker att den borde vinna Allla priser i världen!:D
   Du har ett superfint leende btw:)

   Jag blir glad av glada vänner och en glad familj, av konserter, snälla genuina människor, bra musik, sommaren, värme, solen, att resa till ett exotiskt land, få lön på kontot, komplimanger, att jag tar studenten om några månader, köttfärssås, möjligheten att kunna göra så mycket, att se någon utvecklas och att få ta del av din fina blogg:)

   Reply
  • härregud vad glad man blir av dig angelica!!! Så sjukt vacker :)

   Reply
  • Sötis!

   Reply