Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:46 | January 20, 2013

  Double jackets


  /Pants from Bikbok/Shades from Romwe, HERE/Boots from Urban Outfitters/Shirt from H&M man/Jacket from Gina Tricot/Green Jacket from Chicy/Gloves from Primark/Bag from Gina Tricot/

  Tanken var att jag endast skulle ha på mig den gröna jackan.. men det var alldeles för kallt! Men gillade faktist dubbla jackor, det ser på något sätt bra ut ändå! Nya braxor har jag på mig :) Gillar dom verkligen måste jag säga.
  Nu när jag skriver detta har vi hoppat på flyget till Zimbabwe! Sjukt hur lååååång tid de kommer ta dit eftersom vi ska mellanlanda 100 gånger. Nej nu överdrev jag haha, men 2! innan vi kommer fram.
  ( UPDATE: Vi har fortfarande inte kommit iväg från Arlanda. Pga sånt oväder i London så har vi tvingats att boka om flyget 3 GÅNGER!! Jag är heeeelt slut i kroppen.. Därför kommer vi behöva spendera ett dygn i Johannesburg innan vi kan fortsätta till Zimbabwe och lejonprojektet. Så jag kommer uppdatera er när vi kommer till Johannesburg – tills dess får ni de tidsinställda inläggen. Puss )

  The idea was that I would only wear my green jacket .. but it was just too cold! But I actually liked the double jackets, it looks somehow good anyway! New pants also :) Like them a lot I must say.
  Now, as I write this, we have jumped on the plane to Zimbabwe! Troubled how looooooong time it will take to get there because we are going to land 100 times. No, now I’m exaggerating haha, but two! before we arrive.

  UPDATE:DATE: We still haven’t left the airport in Sweden. Due to bad weather in London, we have been forced to reschedule your flight 3 TIMES! Im sooooo exhausted in My body .. Therefore, we need to spend a day in Johannesburg before we can continue to Zimbabwe and the lionproject. I Will UPDATE when we come to Johannesburg. Until then, you Will get the timed posts. Kisses


  21 kommentarer  21 kommentarer om “Double jackets”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här