Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:21 | January 21, 2013

  Day dreamin’


  Outfit from this summer

  Om allt har gått som de ska, så ska vi ha anlänt på flygplatsen i Victoria Falls nu! Vi kanske inte hunnit komma fram till dit vi ska, för de tar ett tag med bilen. Så som sagt, om allt gått som de ska så är nästa updatering från Victoria Falls!!!

  If everything has gone as expected, we will have arrived at the airport in Victoria Falls now! Maybe we have not had time to arrive at where we’re going, because it take a while with the car. As I said, if everything has gone as expected, the next update will be from Victoria Falls!


  28 kommentarer  28 kommentarer om “Day dreamin’”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här