Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 22:26 | January 21, 2013

  Fotoresa – Roadtrip

  Pictures from NYC

  När vi ändå är inne på resor: Jag har fått lite förfrågningar över mail om min resa till Kaliforninen, då några av er har sett att jag ska vara med på en fotoresa/Roadtrip dit! Så jag tänkte att jag berättar för er lite snabbt :) Och Ja, jag ska vara med på denna otroliga resa tillsammans med bl.a fantatiska duktiga Emma Svensson som fotar bl.a för ELLE ( Hon är så sjukt duktig!). Denna resa kommer bli heeeelt fantastisk den med, och jag tycker att de ska bli så jäkla kul att få lära mig och bli ännu bättre på fotografi än vad jag är nu. Denna resa är alltså en fotoroadtrip där vi kommer åka runt i Kalifornien för att fota magiska och coola ställen!!
  Även min älskade vän Tam Thi ska följa med :)
  och genom denna resa kan man även om man är mellan 16-21 anmäla sig till att åka med på!
  Emma har precis lanserat sidan, men har gjort liknande resor förut :) Om ni är mer intresserade av att höra mer och om ni skulle vara sugna på att haka med oss på denna oförglömliga resa så kan ni klicka er in HÄR! Där står det mer detaljerad info om vart vi ska, vad som kommer ske osv. Skulle ju vara så himla roligt om några av er med följde med så man får lära känna er!
  ÅHHH! Jag har så mycket otroliga och fantastiska resor att se fram emot!! Mitt huvud sprängs typ. Jag längtar verkligen efter att få bli bättre och utveckla mitt fotograferande! MAGISKA bilder kommer de bli :)

  When we’re on trips: I have received some inquiries over email about my trip for California, where some of you have seen that I’ll be on a photo trip / Roadtrip there! So I thought I tell you a little fast :) And yes, I’ll be on this incredible journey together with among others fantasize Monastic talented Emma Svensson that often shoot for ELLE, among others (She’s so talented!). This trip will be soooo amazing, and I think it will be so darn fun to learn and become better at photography than I am now. This trip is a photographic road trip where we will go around in California to shoot magical and cool places! how exciting?!
  Even my beloved friend Tam Thi will follow :)
  and through this trip, you can even if you are between 16-21 sign up to go on it aswell!
  Emma has just launched the page, but have made similar journeys before :) If you are more interested in hearing more, and if you would be keen to engage with us on this unforgettable journey, you can click HERE! It says more detailed info about where we’re going, what will happen and so on. It would be awesome if some of you would join us on this trip , I would love to get to know you :)
  Ahhh! I have so many incredible and amazing trips to look forward to! My head is almost about to explod. I really long for to improve and develop my photography! MAGICAL images it will be :)


  29 kommentarer  29 kommentarer om “Fotoresa – Roadtrip”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hello!

   What kind of brush do you use in your vimeo video for your ‘everyday look’ ? I think it was neon green.
   Thanks for reply! :)

   Reply
  • Hej alla bloggisar!

   Vill du för en liten penning pigga upp din garderob så kika in på mina auktioner på Tradera: massa härliga plagg och accessoarer från bl.a. Mulberry, Victorias Secret, Tiger, Jones and Jones, Gant m.m.

   http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=1817416

   Reply
  • Låter helt underbart!

   Reply
  • Härliga bilder! :-D

   Reply
  • Va mycket roligt du hittar på Angelica! Gud så kul :D

   Reply
  • Men åh! Hade det inte varit så att jag och pappa ska på en liknande roadtrip från Indiana till Kalifornien, för att fota, där vi kommer hem igen baranågra veckor innan den här resan är, då hade jag så sjukt gärna velat följa med! Fast vi kommer besöka flera av de ställena, Yosemite, Death Valley, San Fransisco osv också, men ändå. Det hade varit så himla givande med lektioner och föreläsningar, och nöje, i ett!

   Reply
  • Såå morsomt!
   Jeg skal også reise masse i sommer. Gleder meg!

   Reply
  • Om jag hade dem pengarna skulle jag bokat direkt!! Låter helt underbart!

   Reply
  • Hørtes utrolig moro og spennende ut! Misunnelig på deg :-)

   Reply
  • Too bad that the page is on swedish does a english site exsist?

   Reply
  • Really lovely travel photos dear!! And your blouse is so cool! ;)
   xx
   M.
   MESVOYAGESAPARIS – STYLE BLOG

   Reply
  • Neeej jag är 23 :(
   Hade Lätt velat ju. fasen vad trist

   Reply
  • låter ju fantastiskt! men varför får man inte vara äldre än 21?? det är väl du? lite konstigt att sätta en sådan gräns tycker jag.. speciellt när priset är nästan 20000 kr. jag menar, hur många typ 19-20 åringar har så mycket pengar, hehe? jaja, är man för gammal så är man…. ;)

   Reply
  • ÅÅH. JAG DÖR. Vad kul! Det låter så otroligt spännande! Jag älskar foto, har fotat en hel del, och Californien är en av de härligaste platserna jag vart på.
   Skulle ju vara underbart att åka med, nästa år är försent.

   Kram
   Cornelia

   Reply
  • gorgeous photos!

   Bises,
   monkeyshines
   http://monkeyshines-monkeyshines.blogspot.com/

   Reply
  • låter tok underbart ! vilken upplevelse,

   Reply
  • härliga bilder :D

   Reply
  • Hade varit sjukt roligt att åka!

   Reply
  • Jag ska åka med på den resan, det ska bli så himla roligt att få lära sig att fota och åka runt i USA :)

   Reply
  • Åh vad kul! Superfina bilder också! :)

   Reply
  • omg…. om jag ändå hade pengar……..

   Reply
  • OMG so gorgeous! I envy you for this cool trip!

   Love,

   Rowan

   http://www.redreidinghood.com

   WIN TICKETS FOR AN OFFICIAL AMSTERDAM FASHION WEEK SHOWHERE!

   Reply
  • OMG. Angelica jag gick just in och anmälde mig till resan, detta är allt jag någonsin önskat mig, utveckla mitt fotograferande, USA, fina landskap, sol, nya människor, åååh ALLT! Härregud är såååå exalterad, hoppar upp och ner som en tok.

   Reply
  • Didn’t she launched an english page about the trip? I would love to know the details! Dreamy trip!

   Reply
  • så himla härliga bilder!

   Reply
  • det här låter helt otroligt lärorikt och kul! kikade in på sidan och läste lite (jag gillar fotografering väldigt mycket), och läste att det är väldigt populärt. synd att det är så dyrt, hade verkligen velat åka…

   Reply
  • Oh my holidays begin the 22th july, so i can`t go there:(

   Reply
  • Åh, det låter ju jättekul! :)

   Reply
  • Helt fantastisk resa, och jag ska också med! Bokade igår :D Kommer bli helt sjukt! Kram

   Reply