Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:35 | January 21, 2013

  Johannesburg


  Pictures from today

  Oj, jisses vilken resa det varit ! Vet knappt vart jag ska börja, haha.
  Vi valde att sticka till flygplatsen 4 timmar (Istället för två)  tidigare för att hinna ta en öl och äta med två vänner som skulle åka till Thailand igår med. Vi had checkat in våra väskor, allt var klart och vi var redo att åka!
  En timma innan avgång ropade de upp att vårat flyg till Lonon skulle vara försenat 1,5 timma – Vilket satte oss i en knipa eftersom vi skulle byta flyg i London till Zimbabwe och hade bara 1,5 på oss att hitta flyget när vi landat. Vi fick helt enkelt boka om vårat flyg till Zimbabwe, till ett senare. Vi var en aning rädda för att våra väskor skulle hamna helt fel, men de på flygplatsen försäkrade oss om att vårat baggage inte skulle någonstanns utan oss. 1,5 gick och flyget blev ännu merförsenat, med yttligare 1,5 timma – Vilket gjorde att vi återigen fick boka om vårat flyg och ställa oss i den där föbannade kön! ( tog ca 1 timma att komma fram i kön och få hjälp att boka om, eftersom de var så många som var tvugna att boka om). Tillslut fick vi helt enkelt byta flygbolag och flyga med Turkish Airlines istället via Istanbul och från Istanbul till Johannesburg ( där vi är nu ) för att imorgon få flyga till Victoria Falls! De hade inga mer flyg idag så därför var vi tvugna att stanna här en natt och åka imorgon! Känns lite tråkigt att vi missar en hel dag å lejonprojektet, men jag är så lättad och glad att allt gick att fixa tillslut :) Men fyyyy vad stressade vi var! Usch. Och JA, väskorna kom med oss som lovat hehe :)
  Vi bor nu på ett superfint hotell i Johannesburg och har tagit de lugnt vid poolen under dagen. Nu ska vi äta lite middag här och sen sova. Vi ska upp tidigt imorgon för att flyga till Vic Falls ♥

  Oh, jeez what a journey it’s been! Hardly know where to start, haha.
  We chose to go to the airport four hours (instead of two) earlier  to catch a beer and eat with two friends who would go to Thailand yesterday also. We had checked in our bags, everything was ready and we were ready to go!
  An hour before departure they shouted that  our flight to Lonon would be delayed 1.5 hours – Which put us in a pickle because we would change plane in London to Zimbabwe and had only 1.5 on us to find the flight when we landed. We had to reschedule our flight to Zimbabwe, to later. We were a little afraid that our bags would end up completely wrong, but at the airport assured us that our luggage would not go without us. 1.5 went and our flight became even more delayed with additional 1.5 hours – Wich  forced us, to once again, r eschedule our flight and made us wait in that stupid line again! (Took about 1 hour to arrive in the queue and get help to reschedule because they were so many who had to reschedule). Eventually we were simply changing airline and went with Turkish Airlines via Istanbul instead and from Istanbul to Johannesburg (where we are now) for tomorrow to fly to Victoria Falls! They had no more flight today so therefore we had to stay here one night and go tomorrow! Feels a bit sad that we miss a whole day on the lion project, but I am so relieved and happy that everything was going to be fixed in the end :) But we wers soooo busy ! Yikes. And YES, the bags arrived with us as promised hehe :)
  We now live in a super fancy hotel in Johannesburg and has stayed at the pool during the day. Now we will eat some dinner here and then sleep. We’re up early tomorrow to fly to Vic Falls ♥


  21 kommentarer  21 kommentarer om “Johannesburg”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • du måste ju berätta vad som pågår mellan dig och edvin?! är ni tillsammans igen?

   Reply
  • Är Edwin din pojkvän? :)

   Reply
  • Herlige bilder! Huff, hørtes stressende ut, men det er kjempe bra at dere kom dere til Johannesburg til slutt! Ha en fin reise imorgen da! :-)

   Reply
  • Gud vilka härliga bilder! I vilket program redigerar du dem? Jag älskar färgnyansen!
   Hade varit EXTREMT tacksam för svar.

   Mvh Jasmine :-)

   Reply
  • Så underbara bilder, hoppas dock att allt går bra imorgon så ni ej får en massa problem med flyg osv!

   Reply
  • Usch för flygstress. Vad skönt att allt ordnade sig. Såg ut som en trevlig liten mellanlandning :)

   Reply
  • så himla mysigt!

   Reply
  • Vilka härliga bilder! :-D

   Reply
  • vad härligt att allt gick bra ändå! :D

   Reply
  • ojojoj vad jobbigt att det strulade så mycket! men tur att det löste sig :)

   Reply
  • OMG vilka bilder

   Reply
  • Are you with Edvin again????!?!?! :) tell us!

   Reply
  • Åh vilka vackra bilder!

   Reply
  • NJUUUT nu tjejen!!! :

   Reply
  • Fina bilder! <3

   Reply
  • Usch vilket trassel! Men, vilken tur att det löste sig tillslut!
   Ni ser ut att ha det riktigt bra där ni är nu!!

   Reply
  • Är du och Edvin tillsammans igen? :)

   Reply
  • Usch vad tråkigt med flygkrångel. Tur att det löste sig till slut i alla fall :D

   Reply
  • Oj, vilken resa! Hoppas det går bra hädanefter :)

   Reply
  • kan du inte dela med dig av hur allt är mellan dig och edvin? tillsammans eller bara vänner? :)

   Reply
  • åhh är du och edvin tillsammans igen ? oj vad nyfiken jag blev nu , älskar allt du gör! puss

   Reply