Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

20:45 | January 22, 2013

Lion breeding

TRAVEL


A picture from today, Me and a lion!

Åh herregud vilken dag!! Jag är helt överrumplad! Vi kom till Vic Falls runt 11.00 och blev hämtade vid flygplatsen för att åka till lodgen. Vid 15.20 stack vi till Lejonpromenaden. Vi fick lära oss säkerhet, vad man inte får och får göra, hur man ska hantera lejonen osv. HELT MAGISKT!! Jag vet knappt vart jag ska säga! Imorgon ska vi upp tidigt igen :) först är de promenad med lejonen, lunch, sen lite “lektion”om hur vi ska hantera lejonen osv eftersom det är vi som kommer vara ansvariga för lejonen när turister kommer hit för att gå dessa promenader ( och självklart så är även riktigt, riktigt kunniga personer med under promenaderna – Vi får absolut inte ha hand om dom själva). Åh detta ställe alltså! Mer om de imorgon :) Nu ska vi ta ett dopp i poolen innan vi ska sova. Internet är knackigt som tusan här så jag hoppas på att de är bättre imorgon – De kan tydligen gå lite upp och ner!

Oh God what a day! I am completely overwhelmed! We came to Vic Falls around 11:00 and were picked up from the airport to go to the lodge. At 15:20 we went to the Lion Walk. We learned safety, what you can not and must do, how to deal with lions, etc.. TOTALLY MAGIC! I hardly know where I’m going to say! Tomorrow we get up early again :) First, to walk with lions, lunch, then a little “lesson” on how to deal with lions, etc. because it is we who will be responsible for the lions when tourists come here to walk these walks (and of course, it is also really, really knowledgeable people during walks – We must not take care of them themselves). Oh this place is amazing! More on that tomorrow :) Now let’s take a dip in the pool before we go to sleep. Internet is not working so fast here so I hope that it will be better tomorrow – it can obviously go a bit up and down!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

25 Responses to “Lion breeding”

 1. Austin on

  I have always wanted to go on a trip like this. I think it is great to get away but to also help make a difference while you stay somewhere. Looking forward to hearing about your adventure there at the lion project.

  Reply
 2. Rebacca on

  Om man tänker efter är det ju inte normalt att människor går ut och går med lejon? hoppas verkligen inte det där ett sånt ställe där de drogar lejonen på för att människor ska kunna gulla med dom, finns alldeles för många sånna. gillar inte det där alls.

  Reply
 3. Amanda on

  Toppen kommer ifrån Bikbok. Men tyvärr har den inte lanserats ännu i butik. Kepsen i samma mönster kommer före toppen denna veckan. Så troligtvis V.6 om man har tur :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.