Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:45 | January 22, 2013

  Lion breeding


  A picture from today, Me and a lion!

  Åh herregud vilken dag!! Jag är helt överrumplad! Vi kom till Vic Falls runt 11.00 och blev hämtade vid flygplatsen för att åka till lodgen. Vid 15.20 stack vi till Lejonpromenaden. Vi fick lära oss säkerhet, vad man inte får och får göra, hur man ska hantera lejonen osv. HELT MAGISKT!! Jag vet knappt vart jag ska säga! Imorgon ska vi upp tidigt igen :) först är de promenad med lejonen, lunch, sen lite “lektion”om hur vi ska hantera lejonen osv eftersom det är vi som kommer vara ansvariga för lejonen när turister kommer hit för att gå dessa promenader ( och självklart så är även riktigt, riktigt kunniga personer med under promenaderna – Vi får absolut inte ha hand om dom själva). Åh detta ställe alltså! Mer om de imorgon :) Nu ska vi ta ett dopp i poolen innan vi ska sova. Internet är knackigt som tusan här så jag hoppas på att de är bättre imorgon – De kan tydligen gå lite upp och ner!

  Oh God what a day! I am completely overwhelmed! We came to Vic Falls around 11:00 and were picked up from the airport to go to the lodge. At 15:20 we went to the Lion Walk. We learned safety, what you can not and must do, how to deal with lions, etc.. TOTALLY MAGIC! I hardly know where I’m going to say! Tomorrow we get up early again :) First, to walk with lions, lunch, then a little “lesson” on how to deal with lions, etc. because it is we who will be responsible for the lions when tourists come here to walk these walks (and of course, it is also really, really knowledgeable people during walks – We must not take care of them themselves). Oh this place is amazing! More on that tomorrow :) Now let’s take a dip in the pool before we go to sleep. Internet is not working so fast here so I hope that it will be better tomorrow – it can obviously go a bit up and down!


  25 kommentarer  25 kommentarer om “Lion breeding”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här