Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:04 | January 23, 2013

L I O N S

HUR COOLT ÄR INTE DETTA? Efter att vi haft våren “lektion” igår så gick vi på lejonpromenaden. Jag trodde att jag skulle bli helt chockad och väldigt rädd första gångerna jag såg lejonen, men det blev jag inte. Chockerande nog! Jag kan inte riktigt fatta att jag sett, KLAPPAT och gått promenad med RIKTIGA LEJON!? De som vi gick med igår är rätt “små”  ( Dom är ju egentligen inte små alls, men de är absolut inte fullvuxna! ) . Det var en sån adrenalinkick att få vara där i deras närvaro! SÅ COOLT!

HOW COOL IS THIS? After we had the “lesson” yesterday we went on the lion walk. I thought that I would be totally shocked and very scared first few times I saw the lions, but I wasn’t. Shockingly! I really can not believe I have seen, PET and gone walking with REAL LIONS!? The ones we went to yesterday is pretty”small” (They’re really not small at all, but they are certainly not mature!). It was such a rush of adrenaline to be there in their presence! SO COOL!


37 kommentarer37 kommentarer om “L I O N S”

  Årh wauw!! Det må have været sådan en vild oplevelse! Bare det var mig! :D:D

  Reply

  fyfasen vad ballt angelica!! shit alltså!!! och fasiken vilken härlig topp du har på dig, är den gammal?

  Reply

  Jealous doesn’t even come close to describe how it feels looking at those pictures.. I need to try that :D!

  Reply

  Åh, nu är jag avis! När jag var där nov-dec 2011 hade vi två lejon som fällde och dödade en buffel under en lejonpromenad!! Så sjukt häftig upplevelse att se, typ all personal kom och kollade bara för att det var ett så stort steg för lejonen. Du har ju fått all information nu om vad fyrstegsprogrammet går ut på (så då förstår du att man blev stolt över lejonen, bra gener som kommer kunna producera starka ungar när de tar såna byten vid så ung ålder), och är så jäkla glad för att lejonen går helt fria och inte hindras från att vara så vilda de kan! Då känns det inte lika mycket dubbelmoral längre. Det är ju ett sätt att dra in pengar till projektet men de här lejonen har det verkligen så jävla bra och det känns grymt för samvetet. Fråga om när de fällde buffeln, lovar att Norman och de andra kan berätta för dig! Och njut som tusan nu, du kommer aldrig glömma de här veckorna. Kram!

  Reply

  Hej mitt hjärta!
  Åh vad glad jag blev/blir av att se dessa bilder,och att ni får uppleva detta…Helt UNDERBART!!
  Lova att vara rädda om er(det är ju trots allt vilda djur)…Jaja,vet att du tänker ..MAMMA sluta nu!! Hahaha,men jag är ju så rädd om dig ju!!
  Ser fram emot att se många mer kort o följa er resa!!
  Jag skriver igen,häls Edvin o STOR VARM KRAM till er Båda!!
  Älskar Dig mest av ALLT!!
  // Mamma

  Reply

  Men herregud kan det bli coolare!? Fan vad underbart att vara med om något sånt

  Reply

  Åh, du er så utrolig heldig som får oppleve dette! Fantastiske bilder :-)

  Reply

  riktigt häftig resa, de vill jag också göra! jätte snygg överdel också, vart är den ifrån? :)

  Reply

  Hur kan du inte matcha toppen med djuren? ;)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här