Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:37 | January 23, 2013

  Savuti

  Me & Savuti – The male cubb

  Idag fick vi träffa de större lejonen som är 18 månader just nu ( Savuti bl.a). Vi har haft Lion Training hela dagen och fått lära oss väldigt mycket om lejonen. Vi fortsätter våran Lion Training imorgon med! Som jag skrivit innan: Jag kan inte riktigt förklara hur coolt detta är. Det är en skräckblandad förtjusning på ett sätt! Man är ju väldigt respektfull med lejonen eftersom – Det är ju trots allt vilda djur med instinkter ( Sen ska man alltid repektera allt och alla)! Och det är hur vi ska hantera olika situationer och hur lejonen fungerar som vi går igenom på Lion traning som man måste ha för att jobba som voluntär här. Imorgon ska vi få träffa Elefanter!! Det ska med bli riktigt spännande :)

  Today we got to see the bigger lions who is 18 months right now (Savuti, among others). We have had Lion Training all day and learned a lot about lions. We continue our Lion Training tomorrow also! As I wrote before: I can not really explain how cool this is. It is an awe in a way! You are very respectful to the lions ofc because – it is, after all, wild animals with instincts ( and you should always show everyone with respect)! And that is how we will handle different situations and how lions work as we go through the Lion traning that you must have to work as a volunteer here. Tomorrow we meet with Elephants! It is to be really exciting :)


  23 kommentarer  23 kommentarer om “Savuti”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här